Pobolívání stydké kosti v 29tt

dominika07
25. pro 2017

Ahoj, jsem ve 29tt a začala mě pobolívat stydká kost, spíše na levé straně, když na ni přitlačím, cítím jako by byla naražená. Občas mě pobolívá i levé tříslo. Když ležím, nebo sedím je to v pohodě, ale jakmile déle stojím nebo chodím cítím takové nepříjemné pobolívání. Není to bolest na umření, ale příjemné to taky není. Zažila jste to některá? Další kontrolu mám až 9.1. tak nevím jestli vydržet, nebo si zajít raději dříve.

misa1106
25. pro 2017

Měla jsem to samé cca od 27.tt, je to normální. Miminko tlačí na celý spodek, taky mě bolela hlavně jedna strana, nejvíc při obouvání, kdy jsem stála na jedné noze. Po porodu to přejde😉

nikoulinka
25. pro 2017

Momentálně jsem to same resila sa mudr. minulý tyden. U prvniho toto neznam, tak jsem plasila. Nicmene. Bylo mi vysvetleno, ze jde uplne normalnijev. Vse je diky tomu, jak se roztahuje deloha, apod. Jen mi bylo doporuceno hodne odpočívat, jednou za dva dny vypit magnosolv a hlidat, zda se v trisle nedela boule (kvůli kýly) ☺

dominika07
autor
25. pro 2017

Díky moc, tříslo si hlídám a hořčík užívám pravidelně, tak snad to nic nebude.

semanren
25. pro 2017

@dominika07
Bolest stydké kosti souvisí s rozvolňováním stydké kosti v těhotenství, pánev se rozvolňuje aby při porodu prošla hlavička. Mnoho žen pobolívá stydká kost, hlavně poslední měsíc.Pokud nekrvácíš nebo netrvrdne břicho tak stačí to říct v poradně. Já jsem měla bolesti stydké kosti už hrozně brzy asi od 16. týdne i doktorka mi říkala že je to brzy, že to budeme sledovat a ev. že mi něco predepise. Bolelo to dost a dokonce jsem měla občas pocit jakoby mi ta kost trochu jakoby pérovala uprostřed...velmi nepříjemné. Ale gravidita bez problémů, dítě jsem donosila. Prestalo to po porodu v sestinedeli.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru