icon

Pomohl Vám Hamiltonův hmat?

saries
1. zář 2016

Ahoj holky prosím o Vaše nazory jsem ve 38tt jsem NA Prst otevřená, čípek je měkký 1.5cm dlouhý, něco přímé ale nevím co :D, malá náléhá hlavičkou doktorka jí už normálně cítila. Domluvili jsme se že přiští týden pokud se to nerozjede samo mi udělá Hemilton s tím že když to pojistíme nechráněným sexem mělo by to jít s takovým nalezem uplně jako po másle. Máte některá s Hemiltonem zkušenost? 🙂

Strana
z2
dokument
3. zář 2016

Proc tak brzy? Jinak mne ´to pomohlo. Rodila jsem ve 40. tydnu

korunka23
3. zář 2016

@danissa me vubec nebolel a to jsem byla strachy posrana jen jsem o něm slyšela ☺️ jen nic no

danissa
3. zář 2016

@korunka23 Je to fakt individuální, jak tak čtu 😉

saries
autor
4. zář 2016

jej uz to chci mit fakt zasebou, místo zacpy od včerejška prujem 😒 .... pri kazdem pohybu tvrdnutí bříška, bolí mě stydká kost při chuzy, bricho mě už táhne dolů odpočívat nejde s malou achjooo zlate první těhotenství 😕

apoquel
4. zář 2016

Me pomohl a moc😀 Udelala mi ho dr rano v poradne,rikala,ze je to hodne nachystane,byla jsem v 38+5tt ,po obede mi praskla voda a zacaly kontrakce,za 4hodky bylo mimco na svete a vse bez problemu.Hmat neprijemny ale rychlovka.Drzim ti palce..

pivonka2
4. zář 2016

Nepomohl, porodila jsem až týden potom.

terezkl
4. zář 2016

Ano pomohl. Dr. mi ho udělala ráno v poradne, nebylo to bolestive, jen trochu nepříjemné, a odpo začali bolesti. Po pulnoci sem jela do porodnice a rano byl malej na světě 🙂

michalusenka
4. zář 2016

Tezko rict....ve ct mi ho udelali a v pa vecer sem jela do nemocnice a v so v poledne se mala narodila...

saries
autor
8. zář 2016

No tak jmse si ho udělat nechala... a vubec mě teda nebolel trochu nepřijemne ale žádné hruzy... tedka mi tvrdne bricho vice a boli me teda spis zada nez bricho 😀 Udělala mi ho doktorka pred necelou hodkou tak uvidíme no 🙂

nasilia
8. zář 2016

@saries Mě když ho dr udělal poprvé, tak jsem jen krvácela a tvrdlo mě břicho a nic 😀 pak mi to udělali za týdne dvakrát po sobě (můj dr a v nemocnici) a to jsem teda měla pak pravidelné bolesti, které trvali asi den a půl. Pak mi praskla voda 🙂

Strana
z2