icon

Přenáším :/

svatkafojta
16. črc 2015

Ahoj holky,
jdu si postěžovat za váma...termín porodu jsem měla 10.7 a prcek nikde :/ zkoušela sem snad vše - procházky, změna tlaku proběhla taky, lekla jsem se, znásilnila manžela, pila malinovník, chodila do schodů / ze schodů ale na mě nic nepůsobí...břicho mě pobolívá tam dole, je to i nepříjemné když někdy chodím ale je to stále snesitelná bolest spíš je to otravný ale porod to asi ještě nebude :/ teda dnes jsem už od půl 4 od rána nemohla spát, bylo mi jakoby zle, pálela žáha, nevěděla jsem jestli jít na malou / velkou nebo zvracet ale pak se to uklidnilo a jen to píchání dole zůstalo přes celý den ale teď zas opět klid :/ navíc když do pondělí nebude nic, tak mi to vyvolají a toho se celkem bojím :/ No zítra jdu zas do nemocnice na kontrolu ale co bych dala za to, aby se mi to během večera rozjelo samo.

Navíc taky ty řeči od každého : ještě nic? Tak co, už rodíš? Jééé mě je vás líto v tomto počasí atd. vyloženě mi už všichni pijí krev. Kdyby bylo na mě, mám už dávno po porodu ale prcek je hold línej chlap 🙂))

Strana
z2
svatkafojta
autor
30. zář 2015

Užívej si každý den, co je malá "maličká" můj Dominiček už má 2 měsíce a uteklo to strašně rychle , roste mi to moje chlapisko před očima až moc rychle 🙂)) Hlavně zdraví přeju a teď na začátek než si zvykneš na úplně jiný život pevné nervy a málo únavy

Strana
z2