icon

Ricinový koktejl. Zabral Vám?

luciaaicul666
31. srp 2019

Ahoj holky , zkoušela jste některá ricinovy koktejl ? Zabral ?

agneska7
•
31. srp 2019

Počítej s tím že tě tady holky ukamenujou že je to jed atd. Ale taky musím říct že co jsem pročítala diskuze tak holkam,,pomohl,, ale skoro všechny měly zakalenou vodu . Já jsem to taky zkusila ale ne tolik kolik je podle receptu a poslíčci byly a to je vse

julien9
•
31. srp 2019

Zkoušela jsem, stejně porod 16 h a pak akutní císař.... s tím pozor no, je to fakt jed... tělo jakoby přiotráví a raději plod vypudí ven... zkus radši maliník ale mě nepomohlo nic, přenášela jsem 8 dní

luciaaicul666
autor
•
31. srp 2019

@agneska7 je mi úplně jedno kdo mě tu bude ukamenovavat ... chápu i to i to - zajímají me zkušenosti 🙂

luciaaicul666
autor
•
31. srp 2019

@julien9 já zkusila včera - dostavili se kontrskce po 7/9 minutách nepravidelně .... a nic 🤷🏻‍♀️

zelenaesmolda
•
31. srp 2019

@luciaaicul666
proc ho vlastne chces zkouset?prenasis?

drakenn
•
31. srp 2019

https://www.modrykonik.cz/forum/3-trimestr/napoj-k-vyvolani-porodu-podle-ingeborg-stadelmannove-vyzkousely-jste/
Přečti si diskuzi.
Jinak k tomu, že riciňák je jed, je to nesmysl. V diskuzi jsem vysvětlovala zpracování oleje.. A o hromadně zakalených vodách jsem se taky nedocetla. Obrázek si můžete udělat sama podle diskutujících..

martiniquest
•
31. srp 2019

Ano, mela jsem jo trikrat. Hnali me ma indukci 41+0, tak jsem to zkusila (radeji ricin nez prostin), ale bohuzel me jenom prohnal

martiniquest
•
31. srp 2019

Ohledne toho jedu...podrazdi strevo, prozene te a tim ma dojit k podrazdeni delohy, ktere muzou naskocit kontrakce. Priotravene deti z toho nejsou, to je kec. Mela jsem ho pred porodem trikrat a syn byl absolutne v poradku. Stejne tak plodova voda.

janule1940
•
31. srp 2019

Zkuste naparku.zatim si všichni,co v mem okolí od 38 tt praktikovali,chválí.vice na fb ženská bylina naparka a nebo www.steamy.cz,tam jsou nějaké info taky.

janulkaz
•
31. srp 2019

V pondeli jsem mela nastup na vyvolani a v sobotu vecer jsem si ho dala..prijemne me prohnal a v nedeli dopo jsem porodila..nevim jestli to bylo tim,ale za me jo..pry se to drive pouzivalo jako projimadlo,takze bych to jako jed nevidela 😉

luciaaicul666
autor
•
1. zář 2019

@janule1940 děkuji 😘

luciaaicul666
autor
•
1. zář 2019

@martiniquest taky si myslím 🙂 děkuji.

luciaaicul666
autor
•
1. zář 2019

@janulkaz kolikrát ho mohu vyzkoušet ? 😬

agneska7
•
2. zář 2019

Ty jo zas to ale nepřeháněj vždyť ještě nemáš ani termín . Četla sis i diskuze na e miminu je toho fakt hodně a víc jak dvakrát jsem se nikdy nedocetla ale všechno jsou holky co jim hrozilo vyvolání protože už byly po terminu

janulkaz
•
2. zář 2019

@luciaaicul666 myslim,ze jsem onehda taky cetla tak dvakrat..ale osobne bych do toho pred terminem nesla,ja davala mimcu cas,i kdyz to bylo ke konci narocne..az ta vidina vyvolani me dohnala k tomu to vyzkouset 😂 kdyz uz nic jineho nezabiralo 🤣

portinari
•
2. zář 2019

41+5 mi porod vyvolal, plodovka čirá, vše ok, ale celý porod nepravidelné kontrakce. Volila jsem ho jako menší zlo, než vyvolání, na které jsem měla druhý den nastoupit. Kdyby tělo nebylo k porodu připraveno, tak mě to asi jen prožene a zcela zbytečně vysílí. Rozhodně bych do něj nešla jen tak z plezíru! Jo a meruňkový džus jsem nesehnala, nahradila jsem ho rozmixovaným meruňkovým kompotem. Pokud bych byla ve stejné situaci znovu, zkusím ještě zmiňovanou napářku apod. A spís než riciňák bych déle odolala tlaku doktorů, samozřejmě pokud by jinak bylo vše ok.

jupiter2013
•
2. zář 2019

Já mám pozitivní zkušenost. Nezkousela jsem ho tedy pred terminem, ale az kdyz mi hrozil nastup do porodnice k vyvolani porodu. Vecer pred nastupem , to jsem byla 41+4, namichala jsem ho podle navodu, akorat s broskvovym dzusem a buc se nedelo. V noci mi praskla voda, ktera byla cira a porod se krasne rozebehl. Za 6 hodin od odtoku byl syn na svete.

luciaaicul666
autor
•
3. zář 2019

@jupiter2013 tak to je krasne ! 🙂

luciaaicul666
autor
•
3. zář 2019

@portinari jasný 🙂 takže pomohl 🙏🏼😘

luciaaicul666
autor
•
3. zář 2019

@agneska7 právě ze to nechci přehánět ... 🙂 jojo četla 🙂

portinari
•
3. zář 2019

@luciaaicul666 Určitě pomohl, v 18 h jsem ho vypila, ve 21 h pospíchala na záchod (vyčistila jsem s dokonale, klistýr v porodnici pak už byl nesmysl), ve 22 h přišly první kontrakce. Syn se narodil po poledni. Takže jasný placebo efekt samozřejmě - tak na riciňák obvykle nahlížejí lékaři 😉 A příjemný bonus na závěr, porod bych mohla až na finální 3 kontrakce označit za bezbolestný, opravdickou bolest mi způsobovali jen doktoři (vnitřní vyšetření, nástřih mimo kontrakci a šití bez umrtvení). Přeji krásný porod, já se na svůj druhý už moc těším ☺️