icon

Sádrový odlitek bříška, co si o tom myslíte?

lrg
19. lis 2012

Ahoj holky,

líbí se mi udělat si sádrový odlitek bříška. Nestojí to tisíce a přijde mi to legrační, když to pak pomaluju a pověsím třeba do pokojíčku. Ale překvapilo mě, že každému, komu jsem to ukázala se to zdálo hloupé a zbytečné. Co si myslíte Vy?

http://www.detskydum.cz/detail/baby-art-belly-k...

zlatelevizeedna
•
19. lis 2012

Mne se to teda zda naprosto zbytecne a ujete, uz vidim, jak mi doma na zdi visi pupek 😀. Ale jestli se ti to libi, tak si to klidne porid, nema cenu, aby sis to potom vycitala, ze jsi do toho mela jit. Doma to budes mit ty. V nejhorsim to vzdycky muzes vyhodit, ne? 🙂

camelinka
•
19. lis 2012

@lrg souhlasim s @zlatelevizeedna do puntiku 😉

alisek
•
19. lis 2012

je to uchylárna podle mě, myslim že lze penize utratit za lepší věci

berynka
•
19. lis 2012

Taky se mi to moc nelíbí 😅 . To už jsou lepší otisky ručičky a nožičky miminka 😉 .

verusak87
•
19. lis 2012

Nelíbí se mi to a doma bych to nechtěla. Ale pokud se to tobě líbí, tak si kup obinadlo(10 kč) a sádru(12 kč/ kg). Budeš to mít za pár korun úplně to samé. Nepodporujte tyhle vyděrače, co si naúčtují pětistovku za něco stojí pár korun.

ladie
•
19. lis 2012

No, nejen, že se mi to vůůůbec nelíbí, ale taky si nedovedu představit, kam bych to dala. Bude to velký krám a kam s ním?? Do ložnice nad postel?? 😖 Dítěti do pokojíčku, aby ho to torzo děsilo?? 😖

Za mě ne, ne a ne. Ale nejsou to moje peníze, že 😀

horakovatereza
•
19. lis 2012

To bude vypadat tročku jako želví krunýř,ne? 😖

aspnet
•
11. pro 2014

K čem proboha???? Je to vaše věc, ale raději bych si koupila dobrý oběd 🙂

misula3
•
2. zář 2016