icon

Sex, přítel si ho ve 3. trimestru neužívá jako dřív

pepina2105
4. dub 2017

Jdu k Vám pro radu zda to má někdo podobně. Do 2 trimestru šel sex krásně, ani jeden jsme si nestěžovali a měli ho opravdu pravidelně. Ale jak jsem vstoupila do 3 trimestru momentálně 30 tt, přítel si stěžuje, že to není tak úzké a že to cítí méně, také mu to celkem dost déle trvá. Máte někdo podobné zkušenosti ? Doufám, že po porodu se vše zlepší 🙂

dzogobela
4. dub 2017

@pepina2105 mela jsem to stejne. Normalne jsem mela spis problem, ze jsem byla "uzka" a pred porodem des bes, skoro nic jsem necitila a manzelovi to taky trvalo dyl 😀 po porodu vse pri starem, spis mne pne siti, takze kdybych byla trochu "volnejsi", tak by mi to.nevadilo... Rekla bCh, ze je to bezne.

wenduliks
4. dub 2017

Tak ja pracovala v kolektivu 16.muzu,a vetsina se shodla,ze sex ve 3.a potazmo i 2.trimestru z ruznych duvodu nedavali. Nevesela bych hlavu,ono se to par tydnu/mesicu po porodu zmeni. 😉

listopadka1
4. dub 2017

Můj manžel sex ve vyšších stupních těhotenství vůbec nechtěl, že pořád vidí to miminko a prostě mu to přijde nepatřičné. Pak, když už jsem měla fakt velký břicho a byla jsem oteklá, tak se mi do toho teda taky nechtělo. Po porodu zase vše při starém, první sex po porodu byl, jak kdybych byla zase panna 😀