icon

Šílené pálení žáhy 32.tt. Co na to?

nikishkaaaa
1. črc 2021

Dámy, jsem dnes 31+1 tt a už nějakou dobu se potýkám s velkým pálením žáhy. Vydržím pro miminko všechno, hlavně když ještě vydrží dlouho v bříšku (jelikož první dcerka je narozená v 34tt). Ale zkusím se zeptat, co se Vám na pálení žáhy v těhotenství osvědčilo? Užívám i 11tbl. Rennie denně, v noci prakticky nespím a to mám vyvýšenou hlavu, nejím 3 hodiny před spaním, mléko nepomáhá...jen prosím neraďte mi Helicid či Omeprazol, po poradě s lékařem, je prý v těhotenství tzv. "Nízkorizikový" a proto mi ho nedoporučuje 🤷‍♀️ děkuji za všechny tipy! 🤗

Strana
z2
eithelwing
2. črc 2021

@nikishkaaaa Mně nepomohlo nic. 🤷😀 Pokles břicha v posledním týdnu a porod. 😀
Spala jsem v polosedu.

zelenaesmolda
2. črc 2021

@vendelinka08
Jak by prosimte vlasy mohly zpusobit paleni zahy?

goovana
2. črc 2021

@aneta_v 🤦‍♀️

aneta_v
2. črc 2021

@goovana no ja nevim, pise se to snad v kazdym clanku o paleni zahy a jedly sode, ale asi jsi chytrejsi

goovana
3. črc 2021

@aneta_v cekam druhé dítě a zaha mě palila jak u prvního tehotenstvi cca od 18 tt a jedlou sodu jsem normálně používala a kupodivu dcera je zdravá !
Teď u druhého mě páli zaha opět a opět nic jiného než jedla soda nezabírá takže ať si to každý vezme jak chce
Ale tak když na internetu toho napíšou 🙏

aneta_v
3. črc 2021

@goovana tam se ale nepise, ze by to melo poskodit plod, spis tvoje zuby a zaludek. Jasne, na netu toho napisou, ale kdyz si vezmu, ze jedlou sodu pouzivam na cisteni odpadu a skvrny, tak to ve velkem pro telo asi nebude zadna hitparada

vendelinka08
4. črc 2021

Jedlou sodu na paleni žáhy pouziva tchyne a zabira jí, uz x desitek let. Zkusila bych...neutralizuje kyselost v žaludku.

Strana
z2