icon

Škytavka v bříšku v 36tt, měly jste to taky tak?

lucinkis
22. říj 2015

Ahojky,mám dotaz, jsem ve 36 týdnu podle ms a podle utz jsem 34 týdnu.Už asi týden mi malý v bříšku vždycky v podvečer jakby škytá.Na kontrolu jdu v pondělí.Měli jste to taky?Moc děkuji

martinkka
22. říj 2015

Měla jsem to taky u obou těhotenství, je to úplně normální 🙂 někdy kluci škytali i několikrát za den

lucinkis
autor
22. říj 2015

@martinkka Díky moc..I když mám trošku obavy,malý škytá i 15min.a Navíc jsem měla včera první velké bolesti,které trvaly asi 15minut zřejmě šlo o ty poslíčky..

lenjii
22. říj 2015

Taky mi škytala v bříšku 🙂 Je to běžné.

maqggienka
22. říj 2015

Škytal několikrát denně 🙂

lucinkis
autor
22. říj 2015

@maqggienka a taky tak dlouho?

ninusch
22. říj 2015

Mrňous mi škytal několikrát denně a vždy pěkně dlouho 🙂 Prý se mimčo naloká plodovky a pak prostě škytá, připravuje si tím plíce na pobyt venku. Buď ráda, že škytá, aspoň o těm v tu chvíli víš, že je v naprostém pořádku 🙂

lucinkis
autor
22. říj 2015

😎 děkuji

ell88
22. říj 2015

Já jsem ve 24 . týdnu a skyta každý den už čtrnáct dni. ...i předchozí skytali. ..☺☺☺

martinkka
22. říj 2015

Taky škytali 15 minut v kuse, i dýl, je to opravdu normální 🙂

saruska89
22. říj 2015

Me skytal syn i 3x - 4x denne🙂

hapovab
22. říj 2015

Taky mala v brisku kazdy den skytala a ted ma skytavku od narozeni skoro denne :o)

karlajasmine
23. říj 2015

ten muj taky porad skyta v brise 🙂 a kamaradka rikala to samy... skyta taky skoro kazdej vecer a taky treba i 15min.. chudacek malej.

pecora
23. říj 2015

Nas maly skytal kazdy vecer, nekdy i pres den, neboj je to normalni. A skyta do dneska 😀

lucykal
23. říj 2015

malá taky škytala často a po porodu mě přijde snad pořád🙂

deniorlik
4. lis 2015

Taky jsem v 36. tt a moje miminko taky škytá několikrát denně, určitě vždycky aspoň 10 minut 🙂 A už pěkně dlouho, dokonce tak dlouho, že už si ani nepamatuji odkdy 😀 V nějakém průvodci těhotenstvím jsem četla, že je to normální 🙂) Ale kdybych si to nepřečetla, taky bych se asi taky divila 😀 nikdy předtím mě nikdo nevaroval, že už miminka v bříšku mají škytavku..... Teď ke konci je to už hodně nepříjemné, kdybych tu malou potvůrku tak nemilovala, tak bych z toho asi zešílela :D Přijde mi to vždycky nekonečné....