Spaní v pokročilém stádiu těhotenství. Čím to je?

vlasticka5
22. únor 2023

Ahoj holky,
jak už mám větší bříško, tak spím pouze na bokach (záda mi nejsou pohodlná a na břichu už to nejde🤣) a bříško si ještě vykládám měkkým polštářem.. vzbudila jsem se na pravém boku, ale s tak nepříjemnou bolesti nohy vystřelující zkrátka do celé nohy, pocit zdrevenele nohy a jako kdyby nebyla moje.. myslíte, že je to tím, jak jsem asi dlouho byla v jedné poloze a prelezela jsem si ji? Tlak mám od nepaměti nízký a je to tak i v těhotenství

laxesis
22. únor 2023

@vlasticka5 Na zádech se ani spát nemá, tlačíš pak na dutou žílu a to může být nebezpečné, takže to děláš dobře=) Spát na boku je ideální, ale mohla sis někde něco přeležet, může to být od zad, nějaký lehce přiskříplý nerv někde...možností je víc=)

martulka88
22. únor 2023

@vlasticka5 Nikdy jsem problémy neměla se spánkem. Vždy jsem spala hlavně na "supermana". Od druhého porodu spát na břiše (jsem po CS) mi dělá velký problém - nejdříve kvůli břichu a teď pro záda. A když usnu u syna na boku, tak se probudím bolestí nohy. A myslím si, že je to zády.

milusina
22. únor 2023

@vlasticka5 Me pomáhal ještě polštářek mezi kolena.Pak jsem si dokonce vzala takového obrovskeho plyšového hada a vždycky jsem se okolo něj obtocila,jak mi bylo příjemné 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru