Symptomy porodu nebo nemoc?
Maminky,
potřebuju zkonzultovat svůj stav, abych zbytečně neplašila. Jsem 37+0 a první syn se narodil 34+4. Prvních 5,5 měsíce jsem prozvracela celé dny, už se to srovnalo a byl klid.
Posledních 14 dní v noci mam poslíčky v intervalu 5 až 10 minut, nic co by se nedalo vydržet, jen se člověk nevyspí. V pondělí jsem byla na gyndě na ozvách, v pohodě, v úterý u obvodního na EKG, v pohodě. Jenže od středy se mi rozjely příšerný migrény, vyskočila mi teplota, chce se mi zvracet, pobolívá mi oblast pravé ledviny, svaly a intervaly se zkrátily na 5 až 7 minut v noci. Přes den je moc nemám. Může to mít vše souvislost s porodem?
Na gyndu jdu znovu v pondělí, teď má dovolenou bez zástupu, musela bych leda do nemocnice. A obvodní má dovolenou se zástupem, co si radši vyvěsil telefon, sedět mu tam v čekárně s nemocnýma nechci.. Jen mi zajímá, jestli měl někdo taky takové přiznaky u silných kontrakcí.
@marti89 měla jsem zánět ledvin, na papírku nic nebylo, po 10 dnech bolesti jsem si vydupala rozbor a hned se šlo na vyvolání. Já teda neměla teplotu, ale silný bolesti po 5 minutách třeba 2 hodiny, další hodinu tvrdnutí břicha pak hodinu dobrý a takhle furt dokola. V noci samozřejmě nejhorší. Dr. tvrdil, že jsou to poslíčci. No, nenech se odbýt🙂
A krevni tlak mas ok? Muze to byt od vysokeho tlaku, ten je ale potreba resit.
@malytlustyhroch Já trpím leda na nízký tlak, když mi vyleze nad 125/85 je to zázrak.
@avital A při močení jsi něco cítila? Mně tam nic neřeže, jen když si lehnu na pravý bok, tak mi po chvíli pobolívá kolem té ledviny. Ty bolesti jsi měla poslíčky, nebo vyloženě ta oblast ledvin / spodku?
@marti89 při močení nic, zánět ledvin už jsem před tím měla a ty bolesti byly jiný než tentokrát, nepoznala jsem to. Bolely mě celý boky až do zad. V den přijetí do nemocnice mi odešla zátka a měla jsem pak fest poslíčky. A jakmile jsem dostala atb, tak veškerý příznaky porodu skončily🙂

@marti89 navštívila bych lékaře 🙂