Třetí těhotenství bez příznaků: Budu přenášet?
Ahoj Holky, chtěla bych se zeptat, budu rodit po dvou letech třetí miminko. Těhotenství je úplně jiné což mě překvapuje když čekáme třetího kluka v pořadí ale hlavně, moje předešlá Těhotenství byli poslíčci téměř od začátku do konce. Nyní jsem v průběhu 37 týdne a a krom toho ze se mi hůř dýchá a chodí mi není vůbec nic. Myslíte že je budu přenášet? Když se prakticky nic neděje? Jsem z toho nervózní.
PS: prvního syna jsem přenášela 41+2 , druhý syn se narodil 38+4
@romananovotna U syna jsem je taky neměla a narodil se 39+2tt, praskla mi ve spánku voda.🙂
Myslím že topná to vliv nemá
Já bych poslíčky neřešila. Měla jsem je pravidelně několik týdnů (ne-li měsíců) před porodem a stejně jsem musela na vyvolání 😅.
Neboj, poslicky jsem taky nemela a prvni syn se narodil tyden pred terminem a druhy v den terminu 😊
@romananovotna přenášení je až po 42tydnu těhotenství, tudíž jste tak maximálně porodila po termínu stanoveným lékařem.
Mě pořád vyhrožovali předčasným porodem, poslíčky sem nikdy neměla.. nakonec mě praskla voda v 39tt a za 5 hodin byla malá na světě
Ani v jednom těhotenství jsem poslíčky neměla a obě děti se narodily dva týdny před termínem.
V předešlém těhotenství jsem neměla nikdy žádný poslíček, ani nevím, jaké to je. "Přenášela" jsem skoro 14 dní, ale nemyslím si, že by to na to mělo vliv. Porod se spustil spontánně. V současném těhotenství jeste nevím, zda poslíčci budou.
Každé těhotenství je zcela jiné.. U prvního syna jsem neměla poslíčky vůbec - porodila jsem ho 38tt... Teď jsem 37tt a poslíčky mám tak od 31tt... Každé těhotenství je úplně, ale úplně jiné...
@romananovotna u syna jsem to to ani nestihla postrehnout (narodil se 32+6tt) a u dcery teda nic, až mi praskla voda ráno ve spánku ve 39+6tt.
Taky jsem nezazila poslicky, vubec. Rodila jsem 40+5 a zacalo to samo, i kdyz mi nepraskla voda hned jsem vedela ze to uz bude porod 🙂
@romananovotna cekam také treti, TP 5.2. a poslicky nemám ani teď.
Dnes nastup do porodnice a zítra vyvolavacka.
Nevím co to jsou poličci.proste 41 tt jsem ráno zjistila že se bude asi rodit. 😂Jinak mi nic nebylo.
Já měla poslicky jen par hodin a pak už hezky kontrakce. Do ty doby vůbec nic)
@romananovotna také jsem neměla poslicky, rodila jsem v termínu 40tt

Já jsem to třeba nikdy nezažila, na vlastní kůži nevím, co to poslíčci jsou.🙂 U mě se celou dobu nic nedělo a 40+1 mi ve spánku praskla voda a tím to začalo. Ve 37tt je podle mě brzy soudit, můžou se objevit kdykoliv.