icon

Uštípnutý zub na konci těhu

jezucha
6. led 2018

Ahoj holky, čekám 3.dítě, jsem v 8.měsíci a včera se mi ustipnul kus předního zubu. Předchozí dvě těhotenství jsem měla zuby v pořádku. Nevite/nemáte zkušenost, co by mi mohlo chybět? Vapnik? Beru běžné tehu vitaminy a omega 3. Děkuji za rady ☺

kika266
•
6. led 2018

Ja jsem v tehotenstvi mela taky problem se zuby, brala jsem vitaminy z drogerie AZ mama a pak jeste k tomu vapnik, kdyz se mi zacaly delat jakoby skvrny pruhledne na zubech a to mi pomohlo 🙂.

jezucha
autor
•
6. led 2018

@kika266 Také jsem začala užívat vápník, tak snad to pomůže

janawaes
•
6. led 2018

A byla jsi s tím u zubare? Zkus se tam objednat a at ti neco doporuci nebo treba napise. Ja jsem taky brala vapnik v tehotenstvi a pomohl mi. Mela jsem uplne krehke zuby.

jezucha
autor
•
7. led 2018

@janawaes právě se chci v pondělí objednat. Měla jsem jít v únoru, ale doufám, že mě vezme dřív.

kika266
•
9. led 2018

@jezucha Tak mohl by te vzit drive kdyz jsi tehona a lamou se ti zuby, to bude chtit vyresit co nejdrive. Myslim ze tim vapnikem nic nepokazis, pokud ti chybi.

hojda
•
9. led 2018

Mně se takle rozpadl jeden zub při druhém těhu, vůbec nebolel a celý se rozdrolil....

janawaes
•
9. led 2018

@jezucha Rozhodne to zkus, at se to muze podchytit vcas, kdyby se ti treba zub drolil dal, fakt bych to hadala na ten vapnik, vzal te drive?

jezucha
autor
•
10. led 2018

@janawaes ano, půjdu příští týden 😉