icon

UTZ v 31tt. FL 54- 28+5, je tento rozdíl znepokojující?

misellll
5. led 2016

Dobrý den maminy.
Právě jsem se vrátila z dnešní kontroly z velkého UTZ 30+2tt.
V průkazce mám napsány tyto informace:BDP 80- 30+1
HC 278- 30+3
AC 274- 31+2
FL 54- 28+5

Všechno roste podle mě krásn souměrně, krom FL(to je stehení kost, pokud se nemýlím),je tento rozdíl už znepokojující??A ne­bo stále v normě :think:
Děkuj

lajla
5. led 2016

Naprosto v normě...cekate chlapečka?

misellll
autor
5. led 2016

@lajla jé zatím pohlaví stále nevíme...Ve dvacátém nám bylo řečeno,že to možná vypadá na chlapečka....ale že by za to ruku do ohně Mudr. nedala 😎 No a od té doby se prcek ukázat nechce 😅

lajla
5. led 2016

@misellll no ono to tak bývá... Holky ty nožky mívají delší oproti týdnům a kluci naopak...tak jsem si tipla🙂

ppejskova
5. led 2016

@lajla no to teda nevím, my čekáme na 100% holčičku a má kratší nožky o pár dní

blondatabruneta
5. led 2016

@lajla
@ppejskova u nás to sedí, čekáme holčičku a má nožky delší

lajla
5. led 2016

@ppejskova jasné nic není stopro ale u nás to platilo vždy a i několik dr mi to po tvrdilo že to tak byva

rousse
5. led 2016

@misellll měla jsem to úplně stejně, dokonce já měla femur snad 27+5, i když malá všechny ostatní hodnoty měla o týden větší než bylo její ofiko stáří - moje dr. mi to vysvětlila tak, že u tohoto měření jde o milimetry a o viditelnost, takže stačí třeba, aby byla místa, odkud se měří míň viditelná a už tam lítá týden sem týden tam - rozhodně není důvod se znepokojovat, naše malá se narodila jako 4kg a 54cm puclík, nožičky má dlouhé jak pavouk a lozí jak drak. Kdyby se lékařům něco nezdálo, oni by vás upozornili🙂

novynka
5. led 2016

jéé, holky, to si musím pamatovat :D na UTZ jdu příští týden a pohlaví nevíme, tak schválně, co nám nožička naznačí ;)