V 37tt jsem v noci mokrá. Je to výtok nebo plodovka?

tripisek
30. led 2016

Ahoj vsichni, vim, ze to tady bylo snad stokrat ale nenasla jsem odpoved na mou situaci. Jsem na konci 37.tt a pres den je vse v pohode ale v noci jsem mokra, neco ze me tece ale nevim zda vytok ci plodovka. Kdyby to teklo i pres den tak nevaham ale kdyz jen v noci?

kuliseks
30. led 2016

@tripisek a to jen tuhle noc nebo kazdou noc? Není to moc jasné. Kdyź mi tekla plodovka, tak prostě tekla a tekla 🙂 bylo mi to jasné. Nevím, jestli může téct jen po "částech"

nemezys
30. led 2016

No mne veru odtekala presne tak isto len po troske. Isla som do porodnice a tvrdili ze to urcite neni plodova voda keby nedojde primar tak ma poslu domov.dostala som vyvolavacky a nic....24hod ma nechali na antibiotikach a potom rano cisarsky...

cica002
30. led 2016

Domluv se v porodnici,rano dones mokrou vlozku,daji na ni cinidlo,ktere ukaze,zda je to plodovka. At jsi v klidu 🙂

tripisek
autor
30. led 2016

Uz to mam takhle 3noc. Taky si myslim, ze jinak by tekla porad i ve dne. A tim, ze v noci jsem v leze to nema urcite vliv protoze pres den taky hodne lezim a nic. To bych zkusit mohla 🙂

cica002
30. led 2016

@tripisek Nechci Te nejak znervoznit,ale lezet ve dne a spat v noci je rozdil. Ve dne vice pracuji svaly,ktere ve spanku relaxuji.Ale ja u 1.ditete mela stejny problem a plodovka to nebyla. Telo se proste takto chystalo na porod.

kabul
31. led 2016

@tripisek ahoj, nám bylo tedy v porodnici řečeno, že voda může odcházet postupně a fakt různě. Může odejít to co je nejblíže porodním cestám a hlavička to pak může "pozastavit" - jakoby ucpat. Takže jak některé holky psaly - vzít vložku a dojít do porodnice. Podobných témat je tu už více..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru