Velmi silné pohyby, dlouho v kuse, blíží se porod?

kapitanluu
20. bře 2017

Ahoj prosím o vaše rady a zkušenosti, je normální,aby se mimco hodně silné vrtelo a hýbalo i několik hodin v kuse? Znamená to, že se chystá na svět? Nebo se mu něco nelíbí? Máte s tím někdo zkušenosti? Hodně mě to znervózňuje..Malý se hýbe dost, ale teď je to už extrém..Nerada bych něco zanedbala..

g_m
20. bře 2017

Tak jsem to měla já. V pátek šílené pohyby, jela jsem radši na pohotovost, ale bylo to v pořádku. V sobotu jsem celý den prospala, což se mi normálně nedělo a večer začaly kontrakce. V neděli se pak malá narodila.
Na pohotovost jsem jela pro klid duše, pohyby mi začaly večer a já bych nespala a měla jsem už podle dr starší placentu, tak mi říkala, že kdyby se mi něco nezdálo, ať raději jedeme. Ale stejně si pořád myslím, že to byla spolu s únavou druhý den předzvěst porodu 🙂 Tak držím palce!

kapitanluu
autor
20. bře 2017

@g_m super, děkuju. Já mám trochu strach, jestli nemám nějakou špatnou plodovou vodu, byla jsem dost nemocná a dlouho jsem měla záněty od 30.tydne skoro až do 38. Tak mě napadlo jestli mu tam třeba není nějak špatně. Ale taky mi tak nějak vnitřně připadá, jakoby se blížil konečně porod. I když ještě minulý týden mi bylo řečeno, že malý není dostatečně sestoupeny a čípek je zavřený..

eliotka1
20. bře 2017

Pro jistotu bych jela na kontrolu. Extremni pohyby delsi dobu nejsou uplne ok, malemu se muze neco nelibit (ale nemusi to tak byt). Lepsi jet zbytecne, nez pak dojet pozde... Taky jsem jela jednou zbytecne a porodila pak presne na termin. Drzim pesti, at je vse ok! 🙂

misulinka44
20. bře 2017

@kapitanluu jakmile se ti něco nezdá,je to mimo normu,raději se nech zkontrolovat... Opravdu je vždy lepší jet zbytečně,než jednou něco zanedbat;) může tam být nějaký problém, nebo nemusí, ale bude lepší ,když tě zkouknou;) extrémní pohyby mohou také znamenat,že se miminko otáčí, kamarádka to tak měla,ve 40tt se jí syn otočil hlavičkou nahoru a šla rovnou na císaře.

g_m
20. bře 2017

@kapitanluu Já byla na kontrole ve čtvrtek, čípek 3cm, totálně uzavřená dle dr. jsem ještě dlouho rodit neměla, v pátek na pohotovosti čípek 2cm, uzavřená, doktor taky říkal, že to ještě rodit chvíli nebudu a v neděli se malá narodila 🙂 Takže asi tak ;)

kapitanluu
autor
20. bře 2017

@g_m to je teda mazec. No já čekám na přítele jak přijede z práce a asi pojedeme. Zítra mám sice kontrolu , ale než riskovat a čekat do zítřka tak radši ať mě pošlou domu

soyevita
20. bře 2017

@kapitanluu Většinou je před porodem v klidu.....
Určitě se nechej zkontrolovat,pokud se Ti neco nezdá.Od toho tam jsou😉

eliotka1
20. bře 2017

@kapitanluu Tak jak to dopadlo? Jeli jste na kontrolu?

kapitanluu
autor
20. bře 2017

@eliotka1 nakonec ne, úplně se to zklidnilo jak jsem supla do vany. Už se jen mírně vlní ale to je pohoda. Ráno jedu na kontrolu tak jsem zvědavá co to dnes bylo za erupce..Doufám, že příprava na porod..Zítra dám vědět

kapitanluu
autor
22. bře 2017

Tak Mimi je v pořádku, je ale dost velké, ale s tím se nějak poperu.jinak změna tam je od minulého týdne jsem konečně otevřená na dva prsty a čípek skoro fuc, takže aspoň vím,že už se to opravdu blíží..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru