Silné pohyby ve 28. týdnu

deniska2
3. črc 2019

Mamičky som 28tt a každu noc mi malí šilene kope a pohybuje sa nemužu spat na lavej strane ani na pravej asi se mu to nelíbí kdyz sem na zadech tak nemuzu dychat.Mam pocit ako keby mi tlačil na neco a nemuzu dychat...Celu noc sem nespala sem vyrizena.Jak to mate vy mate taky silne pohyby cekam kluka druhe dite..

pavca1982
3. črc 2019

@deniska2 Poslední synek měl v břiše velikou sílu. Nehýbal se moc často, ale když už začal myslela jsem že z břicha vyleze ven. Když se narodil měl přes 4kg a teď v 7m. má 10kg.

lucinkamarecek
3. črc 2019

Ahoj jsem 35tt a malý od 23tt je jak neřízená střela. Kope jak blázen celý den, vystrkuje co může. Ať jsem v klidu, ať chodím nebo něco dělám. Představa ještě čtyř týdnů nespavosti a pravidelného bití mě taky děsí. Taky čekám kluka, asi ti malý pánové mají nudu

zmrzlinka
3. črc 2019

Skus podložit břicho polštářem a spát v polosedě jestli by to šlo...když ležíš na zádech tlačí Ti na silnou dutou žilu a může se Ti z toho dělat špatně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru