icon

Začátek 33.tt a hlad. Jak na něj vyzrát?

revmelin
30. lis 2019

Holky, poslední dobou se ráno budím s příšerným pocitem hladu, přitom večer večeřím. Posledních pár dnů se ještě přidal pocit hladu v noci 😕 vzbudím se na WC, a tak okolo 3-5 mám problémy usnout. Kručí mi v žaludku a mám hlad. Bohužel kolem té 5h je to téměř denně. V té době mi zvoní budík a píchám si Fraxiparine, takže se tomu nejde vyhnout. Nějaká rada jak vyzrát na pocit hladu? V těhotenství jsem se naučila pravidelně snídat, což je super. Nechci si však osvojit noční jezení.. Přibrala jsem, dle posledního vážení 8 kg, ale začínala jsem s vyšší váhou, proto tohle řeším. Být jak proutek tak nad tím mávnu rukou a dám si sváču 😀

summer2012
•
30. lis 2019

Měla jsem také, řešila jsem teplým mlékem...ségra moc nemusí samotné mléko, dělala si kakako 😉

martiniquest
•
30. lis 2019

@revmelin Cukr mas v pohode? U me tyto hladaky byly dusledkem lehce zvysene lacne glykemie. Pomohlo mi nizkosacharidove stravovani a v pripade nouze nocni svacina (low carb - po tom bic navic nepriberes a je to na prechodnou dobu). Po 35tt se mi to zlepsilo. Ted uz mam hladak jen kdyz se vecer pred spani najim vetsiho mnozstvi sacharidu.

amazonkajanik
•
30. lis 2019

Mě chytala žravá nejvíc na večer, ale do 6.měsíce jsem pribrala tak 3kg, dokonce jsem měla i propad o kilo z nervů. Pak se to rozjelo a rodila jsem se 24kg nahoře 😣😂 ale nějak jsem to neřešila, prostě to bylo pro malého, jelikož jsem ten typ, co vydrží celý den bez jídla v plném zápřahu ...

lida9
•
30. lis 2019

taky znam, bolest z hladu co cloveka v noci vzbudi😀 prestoze ze ji normalne, večeří i snídá... ja se naucila si na noc nakrajet kousek jablka, par kulicek vina, doda to cukr a zasyti zaludek... tu bolest bych jinak do rana nevydrzela.

revmelin
autor
•
30. lis 2019

@martiniquest na testech na těhu cukrovku jsem ho měla v pořádku, od té doby jsem si ho neměřila. Babička má doma glukoměr, tak si ho asi půjčím a zkusím dva dny měřit. Díky za tip

revmelin
autor
•
30. lis 2019

@amazonkajanik já přes den jim tak nějak normálně. Vlastně ani nemívám extra hlad. Večer jím, i když nemám hlad. Vím, že ráno bych pak umírala 😀

codal
•
30. lis 2019

@revmelin já si to úplně pamatuju, mně teda z toho bylo v noci až zle a chtělo se mi zvracet. Vždycky jsem si dala kousek sýra nebo šunky, to mi pomáhalo, bez toho bych znovu neusnula.

amazonkajanik
•
30. lis 2019

@revmelin omluvou nám je a bylo těhotenství . Naopak, když jsem jedla pravidelně, téměř každé 2h,aby nebolel žaludek (vředy), tak "vedlejším účinkem " byl rapidní pokles váhy. Ale to je pár let nazpět. Pak jsem v druhém zaměstnání nejedla téměř nic, spánek byl důležitější a za měsíc přišel kolaps, takže z extrému do extrému