icon

Jak předejít striím? 🙂

terka7777777
19. únor 2017

Hezký večer maminky🙂
Stále běží v TV reklama na Bi-oil---zdá se mi moc drahý a tak nějak o účinku pochybuji.
Slyšela jsem,že strie jsou geneticky dané a ten kdo je má v rodině,tak se může mazat a mazat a stejně je to prd platné.
(S tím jsem trochu v rozpacích,protože mami po 3 dětech nemá žádné a sestra má bříško jako puzzle)
Zajímá mě ,jestli máte některá zkušenost s Elasti-Q Original tělovým krémem k prevenci strií .
Má o dost příjemnější cenu a úžasné recenze.🙂
A nebo máte jiné rady?🙂

Strana
z2
mialagia
20. únor 2017

Jo myslela jsem ten elasti q, že má parabeny..😉

matkapraha
20. únor 2017

Nezabranis a basta.mam po trech porodech,ani jednou jsem nepribrala vice jak 7 kg a po 1.porodu mam bricho samou strii,i nad pupikem,na prsach...kdybych napsala,ze jsem se nenamazala,nekdo by napsal,ze jsem se mela mazat a nemela bych je,ale ja se od 3.mesice a po porodu mazala vsim moznym,bio nebio,olej,masticka,sadlo a stejne nepomohlo.mama strie ma,segra nema.proste si nevyberes,je to i genetikou,ale pak zalezi na dalsich faktorech,kolik priberes,jak mas velke brisko a jak jses treba citliva na pusobeni tehot.hormonu.znama doktorka kozarka mi i rikala,ze kdyz maminka lezi v nemocnici a pumpujou do ni infuze magnezka,tak i to muze pusobit na strie...nevim,ale ja takto lezela.hodne stesti bez strii a pokud budou,zkusit se nestresovat.

biedronka10
20. únor 2017

Tak ja so koupila oboji. Elasti Q i Bi-Oil a co myslite. Stacilo se jedno rano probudit a vypraskaly lusknutim prstu. Nemam cele bricho ale 10 ranek ano, takze prdlajs, mazala jsem a mazu a stejne vyskakaly

lenusaak
20. únor 2017

@terka7777777 ja se mazu Elasti-Q a zatim ani naznak a to se mi uz brisko pekne kulati, sestra se mazala tez a nema ani jednu strii, nase mamka strie mela dost. Takze bych spis jen rekla, ze k tomu ma kazdy individualni predpoklady jestli strie budou nebo ne. Kazdopadne olejema/kremama proti striim nic nezkazis a kdyz k tomu budes mit predpoklady, stejne se udelaji, ale muzes to alespon minimalizovat. 😊 Za me elaati-q ano 😊

mmmarkytka
24. únor 2017

Mazala jsem poctivě a pravidelně a břicho mám jak pavučinu. Hodně záleží na dědičnosti a velikosti prcka v bříšku.

malakoala
1. bře 2017

Ráda bych si pořídila mandlový olej, i na obličej jsem četla že je výborný. Nemáte některá tip kde ho sehnat za rozumné peníze? S mou spotřebou(celé tělo) si můžu každý měsíc kupovat novou lahvičku :P

junkka
1. bře 2017

Myslim ze je dulezite hlavne mazat. Mne treba moc nevyhovovaly ty ruzne oleje, prisla jsem si sice mastna, ale hydratovana ne. Nakonec jsem zakotvila u teloveho masla Dove Pro Age. Fakt jsem mela brisko krasne hebounke treba az do vecera a super to voni. Jinak jsem mazala dvakrat denne, strie nemam. Mama jich ma hodne. Ale zase mam strie na stehnech a na prsach z puberty. Myslim, ze zalezi hodne na genetice a na tom, jak rychle to bricho poskoci. Mne rostlo tak nejak prubezne, tak asi proto strie nemam.
Vlastne mam, kecam, tri malé, udelaly se pri cisari, kdyz malou tlacili z pod zeber dolu tou dirou ven, byla hodně napasovana nahore.

biene007
1. bře 2017

@malakoala mandlovy olej mam na mimco z Nobilisu. Nebo jak jsem psala mandlove mleko z Justu, take vhodne na mimca.

lucykal
1. bře 2017

Mazala jsem snad 8krát denně večer i několikrát po sobě byloto první mimco takže čas byl. Strie žádná, ale moc jsem nepřibrala.

muhehehe
1. bře 2017

Mazat a mazat, celkem lhostejno čím.. jedno to určitě není, jestli mažeš nebo ne, ale jak se tu už několikrát psalo, je pravda, že pokud máš ke striím jó extra předpoklady, budeš je mít, i kdyby ses stavěla na hlavu. Ale proč se nesnažit tomu trochu předejít, že 🙂 Ten Elasti-Q má parabeny, taky už tu padlo.. proto mi není sympatický. Je to škoda.. ale proč na sebe patlat takovej blivajz, když jsou i jiné alternativy... já historicky nějaké strie mám, na zadku a nahoře na stehnech, takže nejsem úplně ten šťastný nestriový typ. Ale v těhotenství jsem mazala břicho poctivě a žádné strie z toho pak nebyly. Přibrala jsem 15 kilo (z 50 na 65). Břicho mám ok. Mazala jsem vším možným co se zrovna objevilo doma, nejvíc krémem proti striím od Dr. Maxe.

Strana
z2