icon

Je zde nějaká z vás, která v těhotenství sjížděla řeku?

farskae
16. čer 2016

ahoj moje milé těhulky a maminky.
Ráda bych se zeptala, zda je zde nějaká z vás, která v těhotenství sjížděla řeku? Konkrétně Vltavu od Vyššího Brodu do Boršova nad Vltavou. Jedná se o 4 dny na vodě. Jezdíme už několik let a já budu v tu dobu ve 3 měsíci ale nevidím důvod proč nejet. Zatím se nám nikdy nestal nějaký karambol. Budu tam sebou mít bandu chlapů, kteří mě nenechají nic tahat a ani nebudu nějak riskovat na jezech. A pokud bude počasí na prd...tak nebudu někde mrznou na lodi abych nastydla. Jen by mě zajímaly vaše postřehy a rady...

Děkuji moc a mějte se hezky 🙂
Eva Pavlína

Strana
z2
astyna
18. čer 2016

Já jsem v 5. měsíci juchala na skluzavkách v Tunisku 😀 Když se cítíte, proč ne 🙂

zuvi
18. čer 2016

Jela jsem Vltavu před 4 roky a byla sem na konci 3 mesice. Bylo to akorát po povodních a vody bylo opravdu hodně a karamboly samozřejmě byly. Teď pojedem znovu a jsem zase těhotná, akorát teď pojedem na raftu s dětmi. Každopádně pokud se autorka cítí na sjíždění jezu a umí to nevidím v tom problém, pořád je tu varienta před jezem vystoupit a pod jezem nastoupit.

ojo
18. čer 2016

@farskae taky jezdíme každý rok na vodu na 4dny a loni jsem byl na konci třetího měsíce a sjížděli jsme Bílinu a Labe...s manželem jsme se domluvili, že bude víc pádlovat, kdybych se necítila a kdyby se něco stalo, tak prostě jedem domů...bylo to naprosto v pohodě 🙂

Strana
z2