Kolik z Vás v těhotenství pravidelně cvičilo?
Ahoj holky, zajímá mě, kolik v Vás během těhu pravidelně cvičilo? Jsem jen zvědavá. Nic víc 🙂
@simbelmine jj, svatá pravda. S fyzičkou je to jako s tím úslovím: Těžko nabyl, lehce pozbyl. Naštěstí dnes jsem cvičila a bylo to o 100% lepší než včera. Báječně jsem si to užila. V pondělí jdu na gymbally. Moc se těším.
No, necvičím. Nebaví mě to 🙂 V baráku nemáme výtah,tak hezky do čtvrtého patra po schodech. To je dobré "cvičení" 😀 ,ale jinak chodím každý den na hodinovou procházku 🙂
před těhotenstvím jsem zhruba 4x v týdnu seděla na koni, v lete 2-3x týdně chodila běhat kolem 7-8 kiláků, v zime misto behu TRX a power joga.
Že jsem těhotná jsem zjistila v 6. týdnu, kdy mi to taky víceméně přestalo běhat. Těch dalších pár týdnů jsem byla hodně unavená a při běhu se mi dělalo zle - blbě se mi dýchalo, návaly horka, tak jsem přestala. Koně jsem stáhla na3x týdně, klidné vyjížďky. Jezdila jsem do 12. týdne, pak už budoucí tatínek řval jak tur, že se na to mám laskavě vykašlat. Takže poslední tři týdny chodím s kobylou na pěškovycházky, ale s postupující tmou a hnusným počasím už to je možný leda o víkendu, v týdnu jezdím lonžovat, při tom se ale moc nerozhýbu.
Teď jsem začla teda znova s powerjogou, na cvicení pro tehule jsem byla jednou a vsichni byli nějak o dost těhotnější než já, tak mi přišlo zbytečný se tam podkládat cihličkou, když "ještě můžu". Ta powerjoga je fajn, ale teda musím říct, že přesně jak psaly holky, po dvou měsících procházek a drndání v terénu jsem fyzicky pěkně v haji - všechno cítím, jak jsem se zkrátila, zkřivila, kondice hadr.....při běhání jsem I hodně protahovala, ty poslední týdny vůbec a je to dost znát. Takže pozdrav slunci to jistí a objednala jsem si velký balon.
Taky mám v plánu začít chodit na cvičení do bazénu u nás na Pze 6, ale ještě jsem s tomu nedostala.
Pohybu zdar!

@jr1986 I ty tri mesice jsou dost...svaly pry zacinaji povolovat uz po par dnech necviceni. Hlavne ze uz ted muzes a mas sanci do porodu jeste natrenovat 🙂.