icon

IVF/ICSI v září 2014

andys
10. zář 2014

Ahoj,
kdo ma stejne plany na zari?

U nas je to jiz 4 ICSI (manzel ma OAT III, ja podle vysledku v poradku) a pevne doufame, ze to konecne vyjde.
Dnes mi punktovali 15 folikulu, z toho 5 vajicek a 5 to "mozna" jeste dohoni.

Tak se pojdme podelit o zkusenosti a podporit se.
Krasny den,
Andys

Strana
z3
berusinka1
15. zář 2014

@andys Děkuji,já uvidím,co a jak,poměrně ted hodně cestují a to se mi nechce.Jinak mám pocit,ze na me leze nějaká chřipka,teplotu zatím nemám,jen 36,9,ale mám pocit,ze je mi hrozny horko a ze mám minimalne horečku 38.Jinak me ale nic neboli,rýmu, kašel zatím nemám.Snažím se ležet a varim čaje s citronem,ale mám strach,ze budu nemocná a pak to tudíž nevyjde.Ach jo.PS.omlouvám se za překlepy,ale píšu z tabletu a ten si dělá co chce.

michaela28
16. zář 2014

Ahoj, tak u mě v neděli proběhl transfer. Dali jsme si zavést 2 '' A'' embrijka, jedno 10 a druhe 8 buněčné. Bohužel, k zamražení nebylo nic. Špatná morfologie spermií, takže o to víc jsem na nervy. No, a teď už jen nekonečné čekání. Tak snad to rychle uteče 🙂 . Holky po transferu budete testovat nebo čekat až na krev?

eviks
16. zář 2014

Tak dneska update, mam po ET, blastocyta ne uplne nejlepsi kvality, k zamrazeni nebylo nic:( Tak sme zklamany, ale jde se dal. Dalsi pokus ovsem planujeme az za rok a pul🙂

eviks
16. zář 2014

@michaela28 ja testnu 11. den a 14 den jdu na krev, potrebovala bych vedet vysledek do 30.9 kvuli vypovedi z prace..doktor me jeste varoval at netestuju drive nez 11.den ze se zbytecne vynervuju

andys
autor
17. zář 2014

@eviks Drzim pesticky! Dej vedet, jak se to vyviji 😉

berusinka1
19. zář 2014

Ahoj holky,tak jak secitite po transferu?Mate nějaké zvláštní pocity?Já jsem dnes 6.den a krone silně migrény vůbec nic.Testovat mám příští patek........ale bojím se,ze to nevyšlo.

andys
autor
20. zář 2014

@berusinka1 Ja se citim uplne normalne, zadne "zvlastni veci" se nedeji. Akorat se mi desne rozjel atopicky ekzem, jen nevim, jestli to neni i tim Utrosem nebo kys. listovou.
Dnes mam tyden po ET.
Mam ale takove smisene pocity: obcas mam strach, ze to zase nevyslo, a nektere dny si rikam: Proc by to KONECNE nemelo vyjit 😉
😎

andys
autor
20. zář 2014

@michaela28 Nejradeji bych testovala, ale drzim se. mam to v planu nejdriv 10. den po ET, uvidime jestli vydrzim. A Ty?

michaela28
20. zář 2014

@andys No, já když jsem byla po KET se synem tak jsem testovala už 8.den a byl tam dušík. Jenže to samé jsem měla po posledním KETu a bylo to pak biochemické, takže testovat budu, to bych nevydržela, ale už to beru tak nějak jinak. Já mám pocity dost smíšený, říkám si asi to samé co ty, jednou že je to určitě v pr.... a podruhé proč vlastně ne???? Takže testnu asi v úterý 😒 .

zofielinda
21. zář 2014

Ahojky, já byla na KET v pátek 19.9.

iwakai
21. zář 2014

Ahoj holky,
smím se přidat? mám 4 dny po transferu. Je to moje první ivf, nechali jsme si zavést jedno embryjko. Taky se neděje nic zvláštního, první dny mě bolely prsa, dnes přestaly, jsem jen unavená asi po utrogestanu, pořád bych spala, ale jinak vůbec nic 😒
Testovat mám 30.9.
Držím palečky, ať se konečně všichni dočkáme.

berusinka1
21. zář 2014

Ahoj holky,tak se asi žádný zázrak konat nebude, jsem 8.den po ET a začalo mebolet bricho jako na MS ☹ ,jsem z toho fakt špatná...optimismus me nějak opustil a cely den jsem probrecela ☹ , doufám,ze vám ostatním to ale vyjde...

delinkka
21. zář 2014

Stalo se vam nekomu ze jste dostali dipherelin injekci a pak tesne pred stimulaci onemocneli ? Co me ted ceka kdyz to musim stopnout ? Dostanu normalne ms ?

78marcela
21. zář 2014

@berusinka1 bolest jako na ms je úplně normální jev. To bych naopak brala pozitivně. Mě tak bolí pořád, teď sice méně ale někdy si říkám že to není možný že to už musím dostat. A zatím nic, tak snad se mimi drží. Tak to určitě bude dobré i u tebe. Určitě to je dobré znamení.

berusinka1
22. zář 2014

@78marcela Tak jsem to nevydržela a zkusila test, není z ranní moči, jsem 9. den po ET, jinak Ovitrelle 250 j. jsem si píchala 6.9., tedy před 16 dny, takže si myslím, že by na to už vliv mít neměl....
Tak co si myslíte o testu?

eviks
22. zář 2014

@berusinka1 Noo, to vypada moc dobre🙂 Kdy jdes na krev?

berusinka1
22. zář 2014

@eviks Na krev mám přijít v pátek, ale uvažuju o tom, že si kdyžtak zaskočím třeba ve středu jako samoplátce.

eviks
22. zář 2014

@berusinka1 jj, to bych si skocila, ja mam jit v utery, ale zajdu uz v patek pro jistotu, to uz by v krvi bylo urcite nejak poznat 10.den po ET. Tak drzim palce, at to sili🙂

berusinka1
22. zář 2014

@eviks Myslím si, že by něco poznat být mělo, měla jsi prodlouženou kultivaci?

eviks
22. zář 2014

@berusinka1 Ano, mela sem blastocystu, sance je teda minimalni, ja si spis potrebuju zjistit ze 100 procentne nejsem tehotna, protoze chci dat k poslednimu vypoved z prace...

berusinka1
22. zář 2014

@eviks A proč by měla být minimální? Naopak blastocysta je prý na transfer lepší...

eviks
22. zář 2014

@berusinka1 to jo, ale my meli nejakou co byla teprve expandovana a to asi neni takova sance jako s tou hatchujici, nevim, asi byla zpomalena. Uvidime, jsem teprve 6.den, takze testovat asi zatim neni potreba, udelala sem jen vcera test kvuli ovitrelle a test byl s jednou carkou, takze to uz je z tela davno pryc.

berusinka1
22. zář 2014

@eviks No já myslím, že právě 5. den po oplodnění je ta expandovaná a 6. den má být hatchující,ze záčátku jsem to googlila na netu takže to by mělo být OK, nám neřekli, jaká to byla blastocysta, řekli, že je hezká a dali nám fotku, takže to bude určitě OK.

eviks
22. zář 2014

@berusinka1 Uvidime no, byl to muj prvni pokus takze si nadeje moc nedelam. Ty jsi take sla poprve nebo uz ste drive zkouseli?

78marcela
22. zář 2014

@berusinka1 no co jsem říkala? mám radost, pěkné 😉 😉 😉 😉 😉

berusinka1
22. zář 2014

@eviks Je to můj první pokus.

michaela28
22. zář 2014

Holky, nejde mi vložit fotka, ale mám skoro stejnou jako je nahoře, jsem 8. den po ET. Tak uvidíme, budu testovat zase tak ve čtvrtek, na krev jdu 29.9. Jak je to prosím Vás, když bych chtěla jít už v pátek jako samoplátce???

eviks
24. zář 2014

Ahoj holky, u mě na testu 8.den pusto prázdno, ani náznak dušíku, tak myslím, že to určitě nevyšlo, ani na sobě nepozoruji žádné změny. Holt to za ten rok a půl zkusíme znovu a budeme doufat v lepší výsledek.

zluva
26. zář 2014

Ahoj holky, můžu se přidat? jsem dnes 2. den po KET - ET 24.9.

zluva
26. zář 2014

@iwakai Ahoj já mám podobné příznaky, je to utrogestanem, nebo hormonama, který bereš na podporu těhu. Já mám děsný bolesti v kříži, bolavé bradavky a sem tam píchnutí v břiše... Ty hormony s náma pěkně cloumají 😅

Strana
z3