IVF leden - únor 2011
Ahoj holky,
je tady někdo, kdo se právě chystá na IVF a chtěl by si se mnou vyměňovat zkušenosti? Já si pozítří začnu píchat Puregon a na konci příštího týdne bych měla jít na odběr vajíček. Chodím do FN Motol a je to můj druhý pokus. Z prvního, v Sanatoriu Pronatal, mám skoro dvouletého chlapečka. S touto dobrou zkušeností věřím, že se to povede. Mezitím byl ještě jeden neúspěšný KET a předtím 3 IUI bez výsledku, tak teď spoléhám na čerstvá embryjka 🙂.
@holubice.petra taky si hodlám dělat nějaký ten kotnrolní testí,že je to v pohodě,ale mě bolí bradavky jako blázen,tak snad jo já se do kontroly asi zblázním ještě tři týdny,ale zase už bude srdíčko
@pejcoska ty se mas tolik jich mas v mrazačku 😖 ja mela 22vajiček z toho 14 na oplodneni metodou ICIS a do druheho dne jich bylo 8 a za pet dni mi zbyli jen 4 takže dve vložili neuspech a 15.3. jedu na ultrazvuk a co bude dal .Jinak holky jak jsem to dostala tak jsem to mela jen tri dny ,ale testi kjsem si delala včera to by bylo 11den od vloženi a nic
@jolcap tak to jsme na tom stejně 😀 😀 😀
@holubice.petra jo uklidnilo mě to dneska mě totiž nic nebolí, jo a včera jsem myslela jak mě bolí bříško, a ony to byly prosím prdy nesmím je zadržovat to je pak fakt bolest
Holky já jsem pořád lamentovala co se může všechno stát a jak se bojím a manža mi řekl,že když bylo pohodové první těhu,tak druhé bude taky a najednou jsem klidná,už se nepozoruju a zítra se těším na ultrazvuk,konečně něco uvidím 😀
@ilik2011 jo kačky se pěkně kutálej....
@holubice.petra není to vůbec tak že ti pojištovna platí dost si zaplatíš sama, já šetřila od chvíle co jsem začali do caru chodit
@jolcap no my jsme v létě dali cca20tis za to že nedošlo k oplodnění tak nám vrátili 3tis. že nedošlo k PK...a teď jsme dali taky 20tis....a předtím za každou IUI 500,- ☹
@ilik2011 no se ti nedivim vim,že by se ti prachy dali nasetrit ,ale takhle proste můžeme jet nekolikrat a narvat do toho spoustu penez a hovno. S prominutim jsem nastvana na to,že si človek musi platit za to ,že chce dite. A cikanům nebo tem socialnim slabym co jich maj kopu jen kvůli tomu aby zas na ne brali prachy at si teda setri a nebo jim podvazou vaječniky jsem rasistka v tomto opravdu.Včera jsem byla s klukem u dr. je nastydly a vedle me sedi cigoska s miminkem hodinu ho mela v kombineze pod kombinezou melo dite jen tričko ,ale i tak proste ho neslikla dite rvalo ona tam s nim hazelo mluvila na nej hnusne .Dite spinave za nehtama usi spinave olepene no chudatko a takovy je maj mit to je spravedlnost.

Jo a všem přeji krásný den k mezinárodnímu dni žen 😀