icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

supermarket1976
16. zář 2014

@cub Správně, udělej si nějakou malinkou radost. Třeba dobrej čaj. Já najela na bylinkové čaje Sonnentor, které mají podtitul "Wieder gut" tedy, "To zas bude dobrý". Už jen když si čtu ten nápis, dělá mi to dobře. Teď je nám strašně, ale vím, že za dva dny to bude mnohem lepší. Jo a taky mi pomáhá se někomu svěřit - v práci nic netutlám a lidi jsou na mě hrozně hodný. To mi taky dělá dobře, že v tom nejsem sama. Občas jen tak zavolám manželovi a to taky pomáhá...

supermarket1976
16. zář 2014

@ivetule79 Ivetulko, zní to hrozně, když se vyjmenujou ta rizika, ale vzpomeň na rizika IVF. Mám kolem sebe několik naprosto zdravých a parádních dvojčátek a Tvoje budou zrovna taková. Vem si, že jsou taky čtyřčata, kterým se daří dobře. To dáš. Neboj se!

cub
16. zář 2014

@supermarket1976 taky jsem najela na meduňku z vlastní zahrádky. Holky mě z práce taky podporují, i když já mám nervy i z práce díky kolegyni ( jsme jen my 2 v kanclu ). A toto mě taky utápí.

ivetule79
16. zář 2014

Diky, no uz jsem se mozna trochu vzpamatovala....manzel je vydivoceny az hruza, ten by me nejradeji poslal na preruseni, aby se mi nic nestalo, asi jsem to na nej nemela tak vysypat...uvidim ci mi reknou v olomouci v te spec poradne a asi zajdu jeste k jinemu lekari..

opicka_kiki
16. zář 2014

@ivetule79
pre tehule s dvojcatami je nejaka spec. poradna? to pocujem prvykrat... Mno, kazdy den je nieco nove...

supermarket1976
16. zář 2014

Holky, já mám strach z toho mimoděložního.

cub
16. zář 2014

@supermarket1976 Neměj, uvidíš že zítra hodnota bude pokleslá. Nestresuj se sama ještě víc !!! Dej zítra vědět.

supermarket1976
16. zář 2014

@cub Tak jo 🙂...

ferginka
16. zář 2014

@supermarket1976 a tak mimoděložní by se ti nějak projevilo, ne? Četla jsem, že holky mají bolesti, nebo špiní, krvácí..........a ty nic takového, ne?

ivetule79
16. zář 2014

@opicka_kiki jo specialni poradna I rodit musis ve fakultce....

supermarket1976
16. zář 2014

@ferginka no to je pravda, příznaky žádné, ale i to se prý stává...

ferginka
16. zář 2014

@supermarket1976 ale tobě určitě ne 😉

78marcela
16. zář 2014

@supermarket1976 neboj, to nebude mimoděložní, přece jsi včera psala, že tam doktor viděl váček, který se nezvětšuje...u mimoděložního by to neviděl...hcg může růst nezávisle na mimču, mi říkala minulý týden mohe doktorka, od hodnoty, kdy už je mimi vidět na utz, už hcg nikoho moc nezajímá, může i klesnout a přitom je to těhu prospěrující...a platí to i naopak, může růst, protože je částečně tvořeno tuším placentou, i když mimi není...takže když doktor viděl váček, je to určitě z toho a není to mimoděložko.

supermarket1976
16. zář 2014

@78marcela On má doktor jenom strach, jestli se nezatoulalo to druhé embryo. Mě přenesli dvě. Ale zítra budu snad chytřejší, díky vám moc za uklidnění. To by byla fakt velká náhoda. Já si navíc myslím, že to první ze mě odešlo. Měla jsem masivní menstruaci 14 dní po transferu. Věřím, že jedno je pryč a druhé v klidu odejde...

lujsyta
17. zář 2014

Ahoj holky, jsem přesně 3 dny po KET (Vložili nám 5-ti denní blastocystu vysoké kvality i s PDG vyšetřením, které dopadlo na jedničku). Zatím nepozoruji Ž Á D N É příznaky, a je to přesně 72 hodin od vložení, je tady někdo taky na tom podobně? 😒

opicka_kiki
17. zář 2014

@ivetule79
@ferginka
Holky, jak sme sa tu vcera bavili o viacpocetnych tehotenstvach, tak mne sa v noci snivalo, ze ferginka caka ❤❤❤❤.... :D to by byl mazec!!!! :D

ferginka
17. zář 2014

@opicka_kiki jako čtyřčata?? Ty jsi se zbláznila 😀 😀. Se z tebe picnu 😀

opicka_kiki
17. zář 2014

@ferginka
Joooo, slovy ctyri kusy 🙂 to bych ti teda doprala 🙂

ferginka
17. zář 2014

@opicka_kiki nooo, to mi teda přeješ 😀 to by mě asi kleplo. Ne ne, fakt mi bude stačit jedno, ty tři nechám pro vás. Nemůžu být takový hamoun 😀

ferginka
17. zář 2014

@lujsyta to je brzy na příznaky, neboj. Já po transferu taky nic a nakonec jsem těhotná 😉

sasanka033
17. zář 2014

@lujsyta zlato, na 99% zadny priznaky ani pozorovat nebudes, neboj 🙂 kamaradka ted otehotnela az na sestej transfer, byl to KET a byla si JISTA, ze az otehotni, tak to pozna, kdyz ma za sebou uz tolik transferu. poznala prd 😀 takze trpelivost, zabav se necim a hodne stestiiiii 🙂

opicka_kiki
17. zář 2014

@ferginka
no to by bola fakt sila 🙂 ja mam teda sny 🙂 jak vravim, uz mi z toho vseho harasi v hlave 🙂
ale tak u jedneho dietata snad nechces skoncit...? 😀 Ja by som styri kludne brala, ale nie naraz, postupne 🙂

opicka_kiki
17. zář 2014

@lujsyta
aj ja chcem take pekne embryo 😀 zavidim... ale v dobrom... 😀

ferginka
17. zář 2014

@opicka_kiki chceme dvě děti, postupně 😉
A toho pěkného embrya se brzy dočkáš 😉

lenaaf
17. zář 2014

Ahoj holky, tak jsem Vás dočetla. Uf. Řeknu vám, nechtělo se mi sem včera přidávat špatné zprávy (občas sem tedy nakoukla). V pondělí (12. den od ET) jsem měla pěknou čárku, jak jsem psala. Když jsem si dělala test v úterý ráno, tak už čárka byla o dost slabší. Říkala jsem si, jestli jsem neměla třeba jen hodně zředěnou moč. Došla jsem si koupit nový test (ale nemáme tu dr. Max), tak jsem testovala jiným a čárka opět hodně slabá. Dost mě to rozhodilo. Dneska ráno už jsem si dělala ten Genneťácký test a čárka zesílela. I teď odpoledne už se mi zdá silnější, než ta pondělní. Tak snad.... Dnes po 15. hod. mám volat na výsledky krve.

opicka_kiki
17. zář 2014

@ferginka
my sa ani adopcii nebranime... akurat to je na dlhe lokty... cely proces od zaciatku do konca trva tak cca 5 rokov (v zavislosti na roznych faktoroch) a takisto by sme museli byt manzelia, co nie sme...

opicka_kiki
17. zář 2014

@lenaaf
ten posledny test, co tam mas vyfoteny, vyzera super 🙂 drzim ti palce, daj nam sem potom hned vediet 😀

lenaaf
17. zář 2014

@opicka_kiki ten poslední jsem si dělala hned teď odpoledne, když jsem přijela z krve 🙂 Ale ty slabé čárky včera.. čím to mohlo být. A to jsem se pak odpoledne při tom druhém snažila fakt nepít. No až dnes to naskočilo 🙂 Příště asi testuji obden.

opicka_kiki
17. zář 2014

@lenaaf
pisala si, ze si nezohnala rovnaky test, tak to bude podla mna tym... kazdy test je iny... hlavne, ze tam bol aspon duch 🙂 ale tie dnesne testy vyzeraju fakt dobre, za hodku dostanes urco dobre spravy 🙂

supermarket1976
17. zář 2014

Tak konečně mám dobrou zprávu. Nejdu pod kudlu, hormony stagnují! Kdyby mi před 14 dny někdo řekl, že toto budu považovat za dobrou zprávu, myslela bych si, že se zbláznil. Hrozba mimoděložního ale udělala své a já se raduju a těším se na potrat 🙂. Udělala mi radost doktorka, cituji:"To, že se uhnízdilo, je dobrá zpráva. Je to důkaz, že můžete otěhotnět a my víme, jak na Vás.". Přesně to jsem potřebovala slyšet. Dám si voraz a třeba to příště klapne. Držím pěsti všem, děvčata!!!

Strana