icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

merope
19. črc 2017

@m.e.l Chodím taky do Gennetu, kolik to zhruba vyšlo za léky? A pamatuji si dobře tu cenu cca 80.000? Teda já doufám, že se zítra ET vlastních povede a bude, ale kdyby ne, tak chci vědět, na čem jsem a kolik je potřeba sehnat 🙂.

m.e.l
19. črc 2017

@merope Jo tusim, ze ta cena tak nejak je. Radsi si ji uz nepamatuji. Drzim palce at ET vyjde a nemusis toto resit. 😉 Za ty leky presne nevim, kolem 2-3 tisic? Fakt ted uz nevim a uctenky jsem radeji vyhodila. 😀

veverka.dada
19. črc 2017

@merope my jsme platily 60.000,- což bylo za veškerá moje a manželovo vyšetření (spermio, UTZ atd...plus u mě kontrolní hysteroskopie), úplně vše, co se týká dárkyně (včetně léků), ICSI, prodloužená kultivace a vitrifikace. To šlo na fakturu do Gennetu. A pak sama jsem doplácela veškeré léky pro sebe.

merope
19. črc 2017

@veverka.dada Jenom 60.000? To by bylo hodně málo a to by bylo fajn.

@m.e.l Tak 2-3 tisíce, to už je v rámci "zaokrouhlovací chyby" 🙂 a v prvních cyklech to šlo i mimo to, co jsem si tak nějak pamatovala, teď jsem si to zkoušela psát a stejně jsem si jednu částku nezapsala.

m.e.l
19. črc 2017

@merope Ja to radsi ani uz nechci vedet kolik to stalo, jedno IVF ze ktereho mam syna, dve nepodateny IVF, kdy jsem ai u druheho musela doplatit leky, protoze byla stimulace zastavena kvuli cyste na vajecniku a nakonec 4.te plne hrazene IVF s darkyni. . .

merope
21. črc 2017

@m.e.l Tak já když to tak počítám dokupy, tak už budu taky na tak 150.000 a dítě zatím nemám. Ale holt jsem přišla do CAR pozdě ☹. Jedna stimulace došla až do odběru oocytů, ale nedošlo na ET, protože nevydržely.

beluci007
21. črc 2017

Holky, ty peníze za to určitě stojí dát🙂. Já jich nelituju. Jsme v tom za 220 tis., ale mám krásná dvojčátka❤

kotys
21. črc 2017

Tak hlásím hcg přes 300 jsme na dobré cestě.....

m.e.l
21. črc 2017

@kotys Jupiiiiii a tfuj tfuj . . .

sisik10
22. črc 2017

🙂

sisik10
22. črc 2017

U mě holky test z krve pozitivní, ale jen 65j v pondělí jdu znova jestli stoupne. Moc tomu nedávám šance😔

eviks
22. črc 2017

Holky drzim vam palce, mam radost z kazdeho dalsiho pozitivniho testu. Nase darovane miminko uz mi spi v postylce a je to opravdu uzasny🙂)) Kazdy den dekuji pani, ktera nam k tak nadhernemu mimcu pomohla, ale kdybych nevedla jak sme k nemu prisli, tak bych rekla ze je stopro muj🙂) Ja sem chodila do IVF Cube a vyslo nam to na prvni pokus po spouste nevydarenych pokusu iui a ivf s vlastnima. A to sem mlada a nemam ani ovarialni selhani. Cena byla 60tis- nejlepe investovane penize meho zivota.. myslim, ze do toho pujdeme jeste jednou..😍👶

veverka.dada
22. črc 2017

@kotys oooo to je nadhera!!! Jen tak dale 🙂
@sisik10 tfuj tfuj tfuj at to pekne stoupa! Jeste neni duvod ztracet nadeji :-*

nuffikterka
23. črc 2017

@veverka.dada tak ve čtvrtek volali , že dárkyně už bere léky a za 14 dní ať počítáme že pojede přítel, já dostanu hormony a 5den pojedu já . Hysteroskopii mám už za sebou, protokol nevím co je a Ivf to bude moje první. Já beru antikoncepci už 6let co zjistili že mi nefungují vaječníky

veverka.dada
23. črc 2017

@nuffikterka no tak to jedes pekne jako po masle 🙂
A stimulacni protokol je vlastne program, ktery dr. zvoli. Tyka se toho, jake budea brat leky, kolik a ktere dny, ktery den pujdes na transfer, ktery den pujdes na kontrolni utz a ktery den pujde muz a darkyne na odbery.

nuffikterka
23. črc 2017

Jo rozjelo se to pořádně, nejdřív furt nic a teď všechno naráz 😉 no jsem docela překvapená že léky dostanu jen na těch 5 dní před transferem.

sisik10
24. črc 2017

Holky tak dnes 333j HURA👏. Za 3 dny to stouplo z 65j. Snad je to na dobré cestě. Příští středu UT

veverka.dada
25. črc 2017

@sisik10 no tak to je kráááása! stoupá to 🙂 jen tak dále :-*

kotys
25. črc 2017

@sisik10 No úžasnéééééé Gratulace velikáááá.....🙂

violka15
28. črc 2017

sisik10 gratuluji!!!

ahoj holky, máme 8 embryí, jsou "stará" 24 hodin, tak uvidíme, jak to dopadne 🙂 kolik jste měly vy embryi a kolik zůstalo na mražení?

m.e.l
28. črc 2017

@violka15 My meli devet vajuch, 8 se oplodnilo, jedno se rozvaluje v pupku a dve jsou na mrazu a asi tam i zustanou, na treti dite uz bych byla stara. 😀

kotys
28. črc 2017

Ahoj holky v kterém týdnu jste měli srdíčko? dnes UT a ještě vidět nebylo jsem 5x4 další UT příští týden v pátek 😲

m.e.l
28. črc 2017

@kotys Sla jsem tusim 7+2 ci tak nejak. Gennet zve dost pozde aby byla jistota, takze kliiid. 😉

kotys
28. črc 2017

@m.e.l - známá je těhotná jsme od sebe tři dny a u ní už srdíčko bylo tak mně to trochu rozhodilo, je to prostě všelijaký ve středu jsem začla v noci krvácet a krvavý hlen ze mne šel , odjela jsem k doktorovi prohlídka i UT v pořádku prý jen prasklá cévka už bych ráda kdyby to vyšlo...,

m.e.l
28. črc 2017

@kotys Ja si taky zakrvacela, krve by se v tu chvili ve me nedorezal, takze neboj, vse bude o.k. Kazde tehotenstvi je jine.

kotys
28. črc 2017

@m.e.l - krvácela jsi ze začátku? mně dali injekce a acorutin ale krvácela jsem jen chvilu jak ze mne vypadla sraženiny krvácení ustálo, doktor nejdřív myslel že to odešlo ale na UT vše ok to bylo ve středu v noci a říkal 5-2, dnes kontrola a bez krvácení 5-4 ale bez srdíčka....

m.e.l
28. črc 2017

@kotys No byla jsem tak nejak jako ty kolem toho zacatku 6tt. Ascorutin a klidovy rezim, pak jsem trochu jeste zaspinila za cca tyden, ale to jsem prudce zvedla syna a vubec to trochu prehnala z aktivitou. . .

kotys
28. črc 2017

@m.e.l - tak jsi mne uklidnila no prostě at už jsem aspon ve čtvrtém měsíci....díky ti..

nuffikterka
1. srp 2017

@veverka.dada ahojky tak v pátek bude odběr u dárkyně, ve čtvrtek mám narozeniny , tak to mám prý dárek od přítele 🙂 a pak už to čeká mě 😀

veverka.dada
1. srp 2017

@nuffikterka no supeeeer 🙂 tak vse nej 🙂

Strana