Taky čekáte na IVF?
tak kdopak se přidá? nás čeká IVF v lednu - naše první...doufám, že se tu někdo najde, s kým se budeme podporovat navzájem...v tom dlouhém boji o vlastního mimíska...
To jsme rádi mišo,že ti děláme radost a doufáme,že na oplátku ty nás taky potěšíš krásnýma zprávama 🙂 🙂
tak já jsem posrandíra a jdu jen do jednoho kuliferdy, i když doktor to vidí jen na jedno,tak budu věřit,že ten jeden bude ten opravdový a pravý 🙂 🙂
pajko, já mám podle dvou kartářek dvojčata 😀 😀 😀
jinak předoperační prd...dal mi žádanky na krev a lulu...takže jdu zítra a ve čt jdu znovu k němu. holky, kdyby to aspoň nebyl takovej úchylák..posledně mi tak čuměl na prsa, div mu ten stetoskop nevypadl 😀 😀
ahojte, dievcata, ako dlho Vam trvalo, kym ste sa dopracovali k IVF od prvej navstevy v CAR?
My mame termin 1.2. na 1. navstevu v CAR, sme uz celkom povysetrovani, akurat nemame genetiku
Chcela by som vediet, ze kedy by som mohla byt uz tehu.. 😉
Holky a ja mela mit holku a kluka (v 18mi to rekla kartarka) do 4 let,tak bud ted nebo fakt nevim...Fuj to je ouchyl,jeste ze mu nevypadlo neco jinyho 😝 😝
tuli díííííííky ty kočičko a zítra na tebe budu moc moc myslet,aby jsi měla krásný počet ještě krásnějších kindervajec....a že je to ráno,tak to je fakt dobré,já dneska nervila do 14:00 a zítra volat taky tak achjoo ☹
pajka,takže ty už vlastně víš,že se to povede,jen bude překvápko,jestli ten klučík nebo křivochcalky 😀 😀
mišo jj snad něco na mražení bude,byla bych šťastná,pže budu i klidnější,když bude rezervička a nedopadne to teď....na další stimulku už bych asi neměla ☹
simpatica:my šli na 1 pohovor 7.10. a teď jsme těsně před transferem,ale v tom jsme měli ještě imunologii a přeléčení na chlamidie,jinak by to bylo ještě dřív...je to hrozně individuální u každého páru,ale přeju ti,ať nemusíte dlouho čekat a rovnou do boje.. 🙂
tuli,takže další dvojčátka na obzoru? 😀 😀
holky v nějaké diskuzi jsem četla o biolampě,nevím jestli to bylo tady u nás...máte někdo zkušenosti?
tuli, já na tebe taky zítra myslím..už mám flusat teď? 🙂
jinak já taky chodim na kontroly ráno, vždycky na tu půl 10, abych pak věděla, co a jak si píchnout dál 😉
evik, a preco si teraz v IVF, ked uz si jedno dieta mala prirodzenou cestou? Nebojis sa, ze to nemusi klapnut, ako to prezivas?
simpatica, myslím, že se tu bojí všechny a největší stresovač jsem tady já 😀
Vzdycky si myslim,ze z cloveka musi spadnout oprovskej balvan,kdyz jsou mrazacci,je to uleva a vy mate Eviku krasnej predpoklad k tomu,ze budou!! 🙂 my sli n apohovor 1.12. a transfer snad 8.2.tak uvidime...Jste holky zlaty,dekuju moc,hned jak to pujde,tak sem vlitnu a vsechno vam hned napisu!!! 🙂 🙂 no kdyz by byla dvojcatka,bylo by to krasny,ale nechci si moc fandit.... 😵 😵 Misi a klidne uz flusej,at se do zitra krasne vsakne flusanecek jeden 😀 jo,je to tak nejlepsi rano..No ja jsem zvedava,jaky davky dostanu dal...
Souhlas Misi,ale pockej az budu mit per OPU,to te mozna v tom stresovani preperu 😀
jednoho chrchláka pro Tuli 😀 máš ho tam!!!!!
no, i já bych byla za mrazáčky ráda, fakt bych byla nadšená, kdyby se oplodnili aspon 4...kéž bych měla aspon ty 4 a všechny by to daly...to je moje přání...uvidíme...
Mame stejny prani Misi a to uplne 😔 jo vychazi mi to na 2 ci 3.2,jejej,uz pristi tyden,neuveritelny...
simpatica : teď mám za sebou druhý den stimulace..jeslti se povede něco vypěstovat, tak OPU by měla být koncem příštího týdne 😉
sipmi,to víš,že mám strach,že to nemusí vyjít,ale nějak to zvládnu a prostě věřím,že to bude OK...
a nemám vejcovody již od 19 let,takže přirozeně nelze....ale i když jsem začala brzy,tak teď mám aspoň tu holku,to je můj držák na bebínka a samo manžel je velká opora ve všem,tak jsme se po tolika letech zbláznili a jsme v kolotoči IVF 🙂 🙂
mišo...nejsi,teda chci říct,že jsme všechny prdloušky prdlý nervový,ale copak to jde jinak? 😅
tuli, jsem zvědavá kolik jich tam budeš mít...
a holky pozor...začíná mě to dole lehce pobolívat jak na ovulku... 😔
Jeeee a dekuju moc za chrchlanec Misi,poradne si ho rozpatlu na pupika,at to do zitra krasne zabere 😀 😀
holky moc vas obdivuji, jsem na vas zvedava, jak pokracujete, ted musim jit, mejte se, diky za rady
tedy děvčata,už příští týden,to to letí sakra,prostě než pojedu na hory,tak chci od vás slyšet,ale hlavně vidět ve vašich albíčkách polúlaný testíky a nich mega tlustý dvě čárky jasný? 😀 😀
Diky za obdiv Simpatico,ale to by kazda zenska hnana tou touhou po miminku udelala a nekouka na pravo na levo,ale uvidis,ze to rychle poleti a budes v tom taky litat a budou te obdivovat zasejc dalsi holciny,je to rychlovka 🙂

Evikuuuuuuu a Pajko,tak moooc vam gratuluju,to je super,tyyy jo,to mate hezky,strasne moc vam preju,aby to tak hezky probihalo az do porodu 🙂 a pak dal a dal a z do babicek 😀 😀 ju,Eviku jdu zitra v 8:30,tak jsem rada,ze to bude hned z rana,ze se nebudu muset nervovat pul dne 😅