Taky čekáte na IVF?
tak kdopak se přidá? nás čeká IVF v lednu - naše první...doufám, že se tu někdo najde, s kým se budeme podporovat navzájem...v tom dlouhém boji o vlastního mimíska...
Evi, já jdu až na dvanáctou 😝
mě nebolí nic 😀 ani nevim, že jdu na IVF 😀 je mi prostě moc fajn 😀
Misanda to je dobře aspoň jsi v pohodě ne?tak ať ti tam toho hodně najdou pořádnou kupu vajec.
ratatooy, kupa tam nebude, ale něco tam je...doufám, že už aspoň povyrostly...
Tak mišo držím palce!!! 🙂
No aby jsi se nedivila.ono se to může za těch pár dní změnit.ale ten tulik mi vyrazil dech.doufám že je v pořádku a nemá hyperaka.vůbec ji to nepřeju jaká je to bolest.já teď čekám jestli se mi vrátí.
Ahoj holčičky, tak my měli jít dnes na ET, tak jsem tam volala a máme pořád 5 krásných miminek, takže putujou na PK...tak jdeme až v sobotu. Mám z toho trochu strach, aby se jim tam něco nestalo, ale doktor asi ví co dělá 😉 Takže asi čekám na Tulánka 😀 😀
Mišando tfuj tfuj tfuj...hele a jestli chceš tak já klidně počkám i na tebe 😀 😀 a nebo by bylo úplně nejlepší je tam nechat a za 9 měsíců si je přijít utrhnout 😀
holky a kdybych dostala dneska pregnyl, tak kdyjedu? v so??? ale myslim, že dneska ještě píchnu tu mini dávečku co mi zbyla v peru a zítra pregnyl...asi teda...
tulánkovi kdyžtak zase písnu smsku, jak je na tom...
brouku tak to je dobré,protože ti do bříška vyberou ty nejlepší borce a sobota je za dveřmi,tak budeš další k nám do seznamu čekatelek na // 🙂 🙂
Mišo zkus něco vypátrat o Tulánkovi,ať víme,jak jí je chuděrce a podej zprávičku 😉
jj, už jsem jí napsala 🙂
brouk bude mít prvotřídní blastičky 🙂
Míšo,tak tobě už se to taky blíží,co pocity...jsou nějaký?Těšíš se,nervózníš,nebo jsi ledově klidná a vyrovnaná? 😅
evi...já ani nevim 🙂 už to tak neprožívám jak na to pondělí...dá se říct, že jsem celkem v klidu a pohodě....až je to divný 😕 protže mišanda je plašan!!
evi...já ani nevim 🙂 už to tak neprožívám jak na to pondělí...dá se říct, že jsem celkem v klidu a pohodě....až je to divný 😕 protže mišanda je plašan!!
mišanda má teď větší dilama jestli si udělat předobjednávku na knížku než řešit jestli jsou vajca ok 😀
proč to tady mám dvakrát? 😀
po jaký knížce prahneš? 🙂
ale nová od Browna - Ztracený symbol - vychází to 10.2. 🙂
Tak to jo....10.2. to už bude jen 6 dní do kontroly 😀 😀 vůbec to neutíká a to se snažím se pořád nějak zabavit,ale stejně na prd 😝
a co Abig dělá,ta na nás taky prďánkuje,už dlouho se neozvala,jak se jí vede!!!
na abig jsem myslela včera když jsem se sprchovala 😀 že jí musim potvoře napsat IP kde se fláká 🙂
evi a myslíš na to hodně??
To ani nemyslím....i když asi jo,pořád se lítam na wecko kontrolovat,jsem bláznivá dorota 😀 😀 a doufám,že jsou všechny stejný,nejen já takový cvoček 😀
abig říkala něco,že manžel bude mít PC někde s sebou pryč néééé?ale určo z práce by snad mohla napsat potvůrka....a antoanet už se taky neozve,jak je na tom,snad dobře a někdy se zase ukáže 😉
holky, psala tuli ! tak bříško má ok, sice jí bolí, ale nezvětšuje se nic...což si myslím, že je hodně dobrý znamení. a za chvíli jde volat na miminka...!!!!
tak to vypadá velice nadějně,že by se ten smraďoch ovariální nemusel konat....což je moc dobře vzhledem k tomu mega počtu,co chudák Tuli v sobě vyprodukovala... 😉
Holky já snad musim do práce...já bych furt něco žrala 😀 😀 to budu jak bečka a to mi je ještě nedaly 😀
brouku z toho si nic nedělej,já mám žravou už od stimulky a vlastně možná už od vánoc...a pořád to nějak nejde zkrotit 😝
Ahojky děvčátka,
tak jsem tu. Ráno u zubaře pohodička, pani doktorová měla šílenou rýmu, takže žádnej zákrok neproběhnul, jenom mi zrengenovala šestku vlevo nahoře, usoudila, že nemá cenu předělávat plombu, protože zoubek je stejně mrtvej a 15.2. jdu na vrtání jedniček ... auuu ☹
Miši, držím palečky, aby ti objevily ukázokový vajochy !!!
Broučku gratuluju k bojovníčkům a neboj, určitě to bude v pohodě, když udělají PK tak je to tutovka a budeš tu brzy slavnostně rozhlašovat //
Pajka, evik, ratat .... holky držím vám palce jako blázen a nemůžu se dočkat až se otestujete a budeme se moct radovat s těhulenství....
No a já doufám, že začnu už příští týden stimulovat, začíná mě znepokojovat, že jsem to ještě nedostala, čekám, čekám a furt nic, jako na potvoru přijde mrcha určitě bůh ví kdy ☹
Ahoj handiku....s mrchou je to kříž..snad všem holkám,které na ni čekají,se opozdí a to docela o dost...prostě mrcha mrchovatá ☹ ty na ni čekáš a já jí pro změnu odháním a doufám,že hodně dlouho nedorazí 😀
Evičko, to je přesně vono, když má přijít a přeješ si aby přišla co nejdřív tak jako na potvoru nejde a když jsme se snažily než jsme se dozvěděli, že se sanžíme zbytečně tak přišla nečekána nezvána... svině jedna rudá 😀
Ahoj holčičky moje !!!
Tak za prvé na vás neprdím .... ale myslím !!!
Jsem mimo spojení, protože nestihám ... natož abych vás dočetla!
Vím, že všechny tady bojujete o stošest, moc na vás myslím, držím pěstičky i palečky ... pupíčkujte za mě !!!
U mě žádná změna, žádost stále neschválena, takže jen a jen čekám !!!!
Vy už jste se dočkaly, tak bojujete .... mrňousci už stojí v řadě a čekají, kdo si pro ně příjde, takže se připravte, za chvíli tu bude nespočet //.
Zase se na vás příjdu mrknout, až budu mít klidněji a doma přístup k netu.
Pac a pusu.
Kůň s Vámi 😀
A jak dlouho už ti mešká?Začínáš stimulku se začátkem menses?

Pajas tak já ti neporadím nám pregnyl už nedávají po et vůbec.prsa mě ale bolí i tak.