icon

Taky čekáte na IVF?

misanda
8. zář 2009

tak kdopak se přidá? nás čeká IVF v lednu - naše první...doufám, že se tu někdo najde, s kým se budeme podporovat navzájem...v tom dlouhém boji o vlastního mimíska...

pecicka
5. únor 2010

eviku, tak mě dobře dopadne to vyšetření jestli tam jsou foliky a tobě dobře dopadne test a budeme spolu oslavovat a i s ostátníma,ju? 😀 😀

evik73
5. únor 2010

peci to víš že jo!!!budeme už jenom slavit..nic jiného nepřipadá v úvahu..a ještě když má tento rok být tolik těhulek 🙂 🙂

handikpindik
5. únor 2010

Peci + Evik no to bych prosila, abyste slavily s námi, protože já mám vždycky šílenou radost, když si tu přečtu nějakou dobrou zprávičku a hlavně je to takovej hnací motor, protože mi to dokazuje, že se to prostě povede a nám se to povede, to vám poudám 😉

Se žrádlem si nedělejte starosti, já bych sladký žrala na tuny, včera večer jsem do sebe nabouchala celej balíček želé medvědů... sem na tohle hrozně ujetá a sladký miluju už od malinka... a je mi jedno co do sebe natlačim, jestli buchtu, čokoládu, sušenku nebo dort, hlavně že to je sladký 😀

Fakt nevim co budu dělat až začnu se stimulkou, to na tom budem stejně s ratat a budem si muset na odvoz do porodnice zavolat stěhováky 😝

pecicka
5. únor 2010

handiku, neboj, to víš, že budeme slabit všechny 😀 😀 😀

tulanek
5. únor 2010

Peci a Cibi,nebojte,opravdu to strasne rychle utece,ani se nanedejete a budete cucet,jak uz jste daleko 🙂 Holky dekuju za podporu,ja vim,ze cim dyl tim lip,jen mam porad takovej divnej pocit,aby se nezastavili nebo neco 😅 jsem na pest 🙂 dekuju vamstrasne moc za drzeni palecku!!!Aj ja na vas myslim a moc,jsme tady jedna velka rodina 🙂 ted jsem volala na Unicu radeji,pac mam od vcera takovej zlutej vytok,tak mi rekli,ze se jeste cistim po tech bonbonkach 🙂 jsem mela strach,abych nemela zanet nejake,tyyyyyyyyyy jo,dejte mi tecku,ja normalne rapluju 😝 😅 a Ratat a Eviku,ja mam taky sileny,ale opravdu sileny chute na sladky,vsak vite 😀 a tu babovku s likerem bych si tuze moc dala,tak Ratat,vyfot,hod do albicka a ja budu uslintavat 😀

evik73
5. únor 2010

Handiku já jsem taky ujetá na sladký a medvídky dokážu nasoukat do sebe taky sama,pak je mi teda těžko,ale ten pocit je silnější 😀 😀
holky vás už tady je co chodíte do Gennetu...to by stálo někdy za sraz a já se přidám,protože jsem taky od Prahy 🙂
Handiku a ty jsi přímo z Kolína,nebo někde v okolí?

tulanek
5. únor 2010

Je Pindiku,to je fakt jak ja s tim sladkym,i kdybych si mela nasypat pul kila mouckovyho cukru do pusy,bude to dobry,pac je to sladky 😀 a taky mi to tu vzdycky doda optimismu,kdyz vidim,ze se nekomu neco dobre vydari,ze to tu hezky zvladate vsechny,to se pak cloveku hned lip pokracuje do cile 🙂

tulanek
5. únor 2010

Jo a ja ceho szeru celej pytlik fakt na posezeni nebo spis pytel,to jsou marshmelaci,to sezeru fakt snad do peti minut a pak si vzdycky myslim,ze mam pred sebou posledni hodinku 😀

evik73
5. únor 2010

Tuli...neser!!!!!! 🙄 🙄 krásně se vyvíjejí,takže budou připravena a v největším rozpuku,jen se zahryznout!!

evik73
5. únor 2010

Je nás tady dost pjasátek nenažraných a ujíždíme na takových srágorách kalorických fujha 😝

handikpindik
5. únor 2010

Evičko mám to stejně, funim jak lokomotiva, tlačí mě pupik, ale ten požitek z toho žužlání je neodolatelnej 😀
Já nejsem přímo z Kolína, bydlím u Kostelce nad Černými lesy.
Tulánku, mluvíš mi z duše, kdybych si měla vybrat mezi šunkou a koblihou, věř, že vždycky šáhnu po tý koblize 😨
A Tuli, di do háje s těma pitomostma o zánětech 😠

Za srazík by to stálo, pak bysme udělaly hromadné foto a vyvěsily jí v Gennetu, aby páni doktoři věděli jak spolupracujeme 😲

handikpindik
5. únor 2010

Evi srágory tučný nezdravý sou prostě nejelpší, pak sice člověk nestačí zízat co to s nim provádí, nooooo joooo, ale nedej si, když to tělu tak chutná 😀 Co bysme pak z toho života měly 😕

pajka00
5. únor 2010

Nezapomeňte holky na srazík i s mimóšama🙂 No já jsem od vás daleko-tak bych si jen prohlídla tu fotku pak🙂)
Já sladké taky miluju, ale nesním toho na posezení moc....naštěstí-hned mě z toho pálí v krku-ale když si mám vybrat jestli maso nebo sladké-tož jasné že sladké!!🙂 Ale mám chuťna zelňačku-ak už jsem doma oznámila-za velkého protáčení očí-že bude zelňača o víkendu🙂 Stejně si sežeru zas sama 😀 já su taky takové pjase.
Jak jsi psala o výtoku-tak já co jím a zavádím utrogestan,tak mám taky....nevím, jestli je to ta tableta rozpuštěná nebo co.....

pecicka
5. únor 2010

tulanku a ty jsi z Brna? Já tam jezdím do Raprofitu za Macháčem a ty? 😉

pecicka
5. únor 2010

pajko a odkud jsi?

handikpindik
5. únor 2010

No jéééje Pajko to bude teprve nářezák až se svolá sraz s mimčama, to abysme si zamluvili restauračku jenom pro sebe 😀 Cejtim totiž v kostech, že tu budeme mít hodně dvojčátek 😅

salopa
5. únor 2010

Ahojky holčiny, na zítřejší velký den držím všem mooccc pěstičky a posílám pořádného flusance pro štěstí 😉

pecicka
5. únor 2010

handíku a věříš, že já bych brala i ty dvojčátka? 🙂

tulanek
5. únor 2010

Jee holky,uz jsem hodna,nezlobim,myslim pozitivne a drzim hubu a krok 🙂 vsechno bude moooooc krasny 😀 jeee a ja bych si tak dala tu zelnacku a nebo taky moc uzeny s bramborovou kasi nebo rybicku s bramborovou kasi,to asi udelam na vecu 😀 chjooo,to zradlo je hroznyyyyy 😀 holky,nejvic jsou ty embrijka kolikabunecny,ja se v tomhle totiz nejak nevyznam 🙂

ratatooy
5. únor 2010

Jo holky a to jsem si říkala jak budu mimi dávat samy zdravý věci ovoce a zeleninku.ovoce ještě jakž takž a na zeleninu jsem se vyprdla.samy takový bomby.a zítra mě čeká ta svíčková.kurňa.

evik73
5. únor 2010

Ale co přeci se nebudeme upejpat sakra...ratat dej si svíci i za mně 😀 😀

tuli myslím že 16ti buněčné a pak už by měla být blastocysta,ale na 100% to nevím,jen se snažím být za chytrou 😀 😀

pajka00
5. únor 2010

Peci já jsem z kroměříže a jezdím do zlína. Kolik je ti let-jestli se můžu zeptat?
Já jsem měla tuly 8buněčné....a celkem se opatrovaly v miskách 4 dny....a prý to odpovídá....takže pokud to budeš mít dýl-měly by mít víc buněk...ony jsou pak už 16 buněčné a pak už moruly....tzn.že to má šíleně moc buněk-ale nevím to samozřejmě přesně🙂

handikpindik
5. únor 2010

Peci já bych se tomu taky nebránila, sice nevim jak bych to zvládla, ale když to zvládly jiný tak to by bylo, aby to nezvládnul Pindik 😀

Tuli, nevím kolikabuněčný, ale taky by mě to zajímalo. Zkoušela sem na netu najít nějaký obrázky, kde by bylo vidět jak to jde postupně ten vývoj, ale nenašla 😖

pecicka
5. únor 2010

paji-mě je 38 😒

pecicka
5. únor 2010

tuli a kam chodíš v Brně?

pecicka
5. únor 2010

handik-to víš, že by js to zvládla, jsi přeci holka šikovná 😀

pajka00
5. únor 2010
tulanek
5. únor 2010

Pecicko ja jsem z Brna a chodim do Unici 🙂 ja bych se taky rada alespon s nekym z vas sesla,ale nikomuse moc nechce coz 😎 😵 a budou dvojcatka moc dvojcatek!!!!! 😀 jejejej,to jsou slozitosti s tema bunecnanama 🙂 ale dekuju za rady,kazda nad zlato pro me,telatko 😀 no vfelkej Tulanek jde zitra na oslavu babicky,to budou rizky,zakusky a vsechno mozny,no uz se citim,ze bych sla taky,ale nechce se mi moc pred transferem riskovat,ze tam bude nekdo chrchlat a ja na posledni chvili neco chytnu,naposledy babicka kaslala a dva dny na to ji zjistili bronchitidu 🤐 takze radsi bez rizku a v bezpeci domova,rizkama se nadopuju kdykoliv potom 😀

pecicka
5. únor 2010

tuli, já si myslím, že Brno a Olomouc nejsou tak daleko od sebe, abychom se nemohly setkat 🙂 takže až budeme v klidu doma a budeme mít nějaké to nejtěžší za sebou, tak klidně můžeme dát kávičku a sejít se 🙂

handikpindik
5. únor 2010

Pajko, si nejlepší, už sem si to dala do oblíbených, abych věděla kam šáhnout až budu chtítí studovat zázrak početí 😵
Přesně tak Tuli, to bych radši oželela babičin řízeček a měla jistotu, že na mě nikdo neprskne nějakou sviňuchu, teď na sebe musíš být opatrná, ale zase všeho s mírou, víš přece, že nic se nemá přehánět 😉

Strana