Nachlazení v prvním trimestru, mohlo uškodit miminku?

barcuca
25. zář 2014

Ahoj holky, prosím Vás, potřebovala bych radu. V pátek mě začalo bolet v krku. Což u mě značí přicházející rýmu. Taky jsem ji hned v neděli dostala. A taky jemný kašel. Šplíchala jsem si do nosu vincentku a proplachovala nos mořskou vodou. A taky jsem si máčela ruce v teplé vodě s mořskou solí. Dneska už je to lepší jen párkrát zasmrkám a kašlu. Na kašel jsem začla brát domácí jitrocelový sirup. Teploty nemám mám 36,7. Nikdy horečky nemívám. Zítra končím 13tt. Myslíte, že toto nachlazení mohlo nějak uškodit miminku? A udělala jsem chybu, že jsem nešla k obvodnímu lékaři? V tom nejhorším stavu mě viděl gynekolog, který jen řekl, že v případě teploty si mám vzít paralen a šplíchat si do nosu. Díky.

vercik83
25. zář 2014

Delalas dobre,obvodak by ti s virozou extra nepomohl.

lenicka07
25. zář 2014

@barcuca Tomu se nevyhneš, virózu jsem během obou těhotenství měla několikrát... U prvního jsem např. měla pořádnou virózu pár dní potom co jsem měla pozitivní těhotenský test a nemělo to žádný vliv. Odpočívej a nestresuj se, to je to nejlepší co můžeš pro mimi udělat. 🙂
Ať je ti brzo líp!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru