Jak dlouho vám trvalo početí?
Pokud nekdo mel zdravotni problemy a ovlivnilo to delku snazeni prosim do zavorky vedle poctu mesice napsat zdravotni problemy.
Zajimala by me statistika 🙂 dekuji
5 měsíců 🙂 cca 2 měsíce po správných hodnotách štitné žlázy 🙂 a byla to náhoda pač zrovna ten měsíc jsme spolu spali minimálně 🙂
Poprvé: snažení skoro 6 let (exmanžel špatné spermie, já anovulační cykly, cysty na vaječníkách, alergie na sperma) - mezi neúspěšnými UIU a IVF pokusy se povedlo jedno spontánní otěhotnění (psychika dovolila - na dovolené o cílené pauze), ale v 6.tt spontánní potrat (27 let)
Podruhé: s novým partnerem hned (40 let - TP mám letos v listopadu)
Prvni 9 mesicu ale bylo z toho zamlkle ve 13tt a druhe 3 mesice a to uz snad dotahneme do konce (mam 8 dni do terminu 🙂 )
Zdrav. problemy mam, ale poceti to neovlivnilo. Jinak obe tehotenstvi jsme pocali hned na prvni pokus
Já mám doma pár krásných papíru s diagnozou primární sterilita a u dcery 2 měsíce ( počatá přirozeně ) a ted na první IUI.
dva nechraněné styky za dobu 36 let a dvě děti, manžel už třetí nechce, tak mi zakázal prát trenky \.-)
Zatím 7 let stále čekáme.
Jsme typický příklad idiopatické sterility, tj. bez zjištěných příčin, které by nešly metodami asistované reprodukce obejít.
22 let, 5 měsíců - počali jsme v době, kdy jsem si řekla, že ještě nakonec počkáme.
Nějak nechápu poslední příspěvky (22 let, 26 let...), ale to neva. Já 9 měsíců s tím, že se vidíme jen o víkendu.
Je mi 27 a mam dost problemy s kostrci, tak jsem se bala, ze to bude problem, ale podarilo se hned 🙂.
Vysadila jsem HA s tím, že už ji nechci brát, ne kvůli snažení, předloni na velikonoce. Tentýž rok jsme se začali snažit o miminko od podzimu, trvalo to půl roku, než se zařadilo.
Prvni tehotenstvi ve 26 letech - miminko bylo velmi chtene, ale nestihli jsme se ani zacit snazit, kdyz se "samo" zadarilo 😀
Druhe v 29 letech - povedlo se druhy cyklus, kratce predtim jsem hodne omezila kojeni (mohlo mit vliv, proc se napoprve nezadarilo)
HA jsem nikdy nebrala.

17 měsíců po HA asi 13 let, a v těch 17M jsem stihla ještě 1 kyretáž a 2 spontánní potraty.