icon

Pocit nepohodlí po sexu během snažení o dítě?

tesssina
9. čer 2022

Ahoj,
no, nevím jak snažení zvládneme, máme to za sebou zatím 2x a asi omezíme přímý zásah asi jen 5 plodných dnů kolem ovulace, holky jak to děláte?

My několik let provozujeme přerušovanou metodu a i pres to, že to tímto způsobem to šlo vždy mimo mě, jsem zvyklá se hned po sexu umýt svým intimním mýdlem a vyčůrat.

Teď, zatím 2x, do mě, tak jsem si načetla, jak bych měl pak po sexu zůstat ležet a omýt se až po x minutách ideálně pouze vodou, holky ale ze mě to teče 🤣🙈 to se nedá. Před spaním, pak to nevydrzim, tak jdu na záchod a umýt se, tak to zase teče a pak i ráno nebo v průběhu dne to ze mně vytéká. Pak na záchodě cítím pach spermatu, je to na intimku.

Jednak si přijdu špinavá a druhak si říkám, jestli k tomu vajíčku vůbec něco docestuje.

Jako neumím si představit, ze takhle budeme dělat pořád. Jako vidím to tak, že mimo ty nejplodnější dny to půjde jinam.

Jako jak to děláte? To je děsný 🙈

ee.liska
9. čer 2022

Bože můj, ať jsi troll 😁😁😁

makkyv
9. čer 2022

@ee.liska Já se obávám, že není.. hlavně ať se to nemnoží😅

aselluska
10. čer 2022

@tesssina kdyby jsi si o tom něco přečetla na internetu, tak by jsi dostala odpověď dřív, než by jsi dopsala příspěvek. To je úplně normální, i ve škole jsme se to učili. Spermie se dostanou přes děložní hrdlo. Stačí málo, nemusí to být celý množství.

izzylka
10. čer 2022

Mě při takových příspěvkách napadá, jak si ty ženský asi představují, že to oplodnění probíhá 🤔🤣
Mě přijde, že víc jak půlka populace vůbec netuší 🙈

krisstina93
10. čer 2022

Proboha dej si pod sebe ručník, chvíli výdrž a pak se jdi normálně osprchovat. Lidi i z toho plozeni dětí umí udělat problém :D

l01991
10. čer 2022

Tož to viš,gravitace je sfiňa🤣😅 a jinak neboj jak se řika stači jedna kapka... a jinak,bože kolik ti je že jsi takova ciťa?Nešukejte mimo ovu vubec a bude to😅 jinak jak to dělam,normalně,užijem si,osprchujem a neřešim😅🤣

veruuu_kubesovic
10. čer 2022

já bych doporučila nesouložit vůbec...a máš po starostech ať to z tebe neteče🙄😂

mimi1004
10. čer 2022

Za prvé se to nedá pořádně číst a za druhé by mě zajímalo, jaké máš IQ 🤦🏻‍♀️

andelka
10. čer 2022

Děláme to úplně normálně. Otěhotněla jsem teda i z přerušky. Žádné blbosti poté jsem nedělala, úplně normální činnosti, utřít, umýt, jako jindy. Ony si ty potvůrky cestu najdou, i bez tvých prostocviků. Zas tak ekl, že bys musela pokaždé dělat pečlivý výplach to přece není. Děláte z plození zbytečnou vědu a problém. Jak chcete proboha vychovávat děti..?

zelenaesmolda
10. čer 2022

@tesssina
nejlepsi mas sperma polknout,to z tebe nema jak vytect a uspech zarucen 🙂

carolineg1
10. čer 2022

@zelenaesmolda 😂😂😂

themuffin
10. čer 2022

@zelenaesmolda to mi dost připomíná bravíčko 😅😅 milé bravíčko, přítel se mi včera udělal do pusy, můžu z toho otěhotnět??
Odpověď: pokud jsi pi**, tak ano 😅

izzylka
10. čer 2022

@zelenaesmolda 🤔 a co když ji otěhotní žaludek 🙈🤣🤣

zelenaesmolda
10. čer 2022

@themuffin 😀

@izzylka
bude hodne zvracet? 😀

izzylka
10. čer 2022
tahejhula
10. čer 2022

Ty jsi doteď žila v domnění, že děloha funguje jako vývěva a vtáhne do sebe jakékoli množství čehokoli?

treasurka
10. čer 2022

😂😂😂 8/10 👍

gracinka7
10. čer 2022

@tesssina udělej hned po sexu svíčku a když vydržíš do rána, všechno se vsákne 😀

camelinka
10. čer 2022

@gracinka7 A to pak bude leskla hriva!

pupinda
10. čer 2022

Skoč do obchodu, kup si láhev vína, víno vypij at z tebe nepadají takovýhle sr*cky. Ale hlavně nevyhazuj ten špunt! Ten si tam strc ať to z tebe nevytéká...🤷😉

l01991
11. čer 2022
l01991
11. čer 2022

Tak nic no,autorka už nam neodpovi,zrušila si učet...

tahejhula
11. čer 2022

@l01991 i tak můžeme diskutovat, kde všude jsme měly sperma... 👍😆

l01991
11. čer 2022

@tahejhula to nechceš vědět...😅🤣🤣🤣

tahejhula
11. čer 2022

@l01991 ale klidně. Člověk nikdy neví, kdy se naučí něco nového. 😆

katka_cou
11. čer 2022

teď si co čtu v práci a musím se držet abych se nezačala smát na hlas😂😂😂 bože by mě zajímalo co dělá když má menstruaci nebo z ní teče cervikální hlen😂😂😂

prosimporad
13. čer 2022

Už dlouho jsem se takhle nahlas nezasmála! Asi si tady budu raději číst, místo smutných komedií v televizi ! Díky a pa . . . B.