Pocit nepohodlí po sexu během snažení o dítě?
Ahoj,
no, nevím jak snažení zvládneme, máme to za sebou zatím 2x a asi omezíme přímý zásah asi jen 5 plodných dnů kolem ovulace, holky jak to děláte?
My několik let provozujeme přerušovanou metodu a i pres to, že to tímto způsobem to šlo vždy mimo mě, jsem zvyklá se hned po sexu umýt svým intimním mýdlem a vyčůrat.
Teď, zatím 2x, do mě, tak jsem si načetla, jak bych měl pak po sexu zůstat ležet a omýt se až po x minutách ideálně pouze vodou, holky ale ze mě to teče 🤣🙈 to se nedá. Před spaním, pak to nevydrzim, tak jdu na záchod a umýt se, tak to zase teče a pak i ráno nebo v průběhu dne to ze mně vytéká. Pak na záchodě cítím pach spermatu, je to na intimku.
Jednak si přijdu špinavá a druhak si říkám, jestli k tomu vajíčku vůbec něco docestuje.
Jako neumím si představit, ze takhle budeme dělat pořád. Jako vidím to tak, že mimo ty nejplodnější dny to půjde jinam.
Jako jak to děláte? To je děsný 🙈
Mě při takových příspěvkách napadá, jak si ty ženský asi představují, že to oplodnění probíhá 🤔🤣
Mě přijde, že víc jak půlka populace vůbec netuší 🙈
Proboha dej si pod sebe ručník, chvíli výdrž a pak se jdi normálně osprchovat. Lidi i z toho plozeni dětí umí udělat problém :D
Tož to viš,gravitace je sfiňa🤣😅 a jinak neboj jak se řika stači jedna kapka... a jinak,bože kolik ti je že jsi takova ciťa?Nešukejte mimo ovu vubec a bude to😅 jinak jak to dělam,normalně,užijem si,osprchujem a neřešim😅🤣
já bych doporučila nesouložit vůbec...a máš po starostech ať to z tebe neteče🙄😂
Za prvé se to nedá pořádně číst a za druhé by mě zajímalo, jaké máš IQ 🤦🏻♀️
Děláme to úplně normálně. Otěhotněla jsem teda i z přerušky. Žádné blbosti poté jsem nedělala, úplně normální činnosti, utřít, umýt, jako jindy. Ony si ty potvůrky cestu najdou, i bez tvých prostocviků. Zas tak ekl, že bys musela pokaždé dělat pečlivý výplach to přece není. Děláte z plození zbytečnou vědu a problém. Jak chcete proboha vychovávat děti..?
@tesssina
nejlepsi mas sperma polknout,to z tebe nema jak vytect a uspech zarucen 🙂
@zelenaesmolda 😂😂😂
@zelenaesmolda to mi dost připomíná bravíčko 😅😅 milé bravíčko, přítel se mi včera udělal do pusy, můžu z toho otěhotnět??
Odpověď: pokud jsi pi**, tak ano 😅
@zelenaesmolda 🤔 a co když ji otěhotní žaludek 🙈🤣🤣
Ty jsi doteď žila v domnění, že děloha funguje jako vývěva a vtáhne do sebe jakékoli množství čehokoli?
😂😂😂 8/10 👍
Skoč do obchodu, kup si láhev vína, víno vypij at z tebe nepadají takovýhle sr*cky. Ale hlavně nevyhazuj ten špunt! Ten si tam strc ať to z tebe nevytéká...🤷😉
Tak nic no,autorka už nam neodpovi,zrušila si učet...
teď si co čtu v práci a musím se držet abych se nezačala smát na hlas😂😂😂 bože by mě zajímalo co dělá když má menstruaci nebo z ní teče cervikální hlen😂😂😂
Už dlouho jsem se takhle nahlas nezasmála! Asi si tady budu raději číst, místo smutných komedií v televizi ! Díky a pa . . . B.

Bože můj, ať jsi troll 😁😁😁