icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

maslicko
autor
18. dub 2016

@rejni no a tobě to hrozí kdy? ta laparo?

lussinka88
18. dub 2016

@rejni no já nevím jak to je... co jsem tak četla tak to může být v každým cyklu jinak. ale co jsem pochopila, tak v prvnim cyklu se dava jedna tabletka a sleduje se kolik jich je dominantnich (mely by byt alespon 2-3) a kdyz je jen jeden tak se zvyšuje množství clostíku. Ono není potřeba aby těch foliku tam bylo mnoho :D to je spis prej na škodu. Jinak já dneska test totalně bílej a od středy začíná lovení duchů :D dala jsem si předsevzetí, že budu dělat test obden... jsem zvědavá za jak dlouho mě to přejde... nejlepší je počkat do MS, ale to bych si do tý doby ukousala všechny nehty...

rejni
18. dub 2016

@maslicko Dr navrhl, že zkusíme dva cykly s pregnylem..dva jsem měla jen samotný clostik a pak laparo.. Teď mám první cyklus s pregnylem.. Pokud to nevyjde teď zkusím ještě druhý ale už se objednám.. Pak už v tom bude asi fakt něco jiného..

rejni
18. dub 2016

@lussinka88 Já už měla hned první cyklus 2 tbl.. A vždy mi naroste v pravém.. Že by levý stávkoval 😀 který DC jsi? Já myslím, že i lovení duchů k tomu snažení patří.. 🙂 uvidím jak dlouho vydržím netestovat ale do MS asi ne 😀

lussinka88
18. dub 2016

@rejni no asi skoro 8DPO... Zkusim to ve ctvrtek :/ me zas stavkuje pravy 😃 A levy kde nemam vejcovod pracuje - a to mi minuly rok rekli, ze umrel a nefunguje. Asi mam ten
Pravej vycerpanej kdyz to tahnul celej rok

lussinka88
18. dub 2016

@rejni snad uz to klapne. Mam ted strasny vykyvy nalad. Porad bych jedla (dneska jsem mela 2vecere a k tomu mega salat), porad se mi chce spat... Tech 10dni s utrosem je fakt z cely stimulace nejnarocnejsi

nita1984
18. dub 2016

Tak jsem z toho jelen.... myslela jsem si, že dneska první den cyklu a zatím nic.... no, uvidíme zítra... dobrou všem

jitule007
19. dub 2016

@nita1984 tak se třebas zadařiloo 🙂

jitule007
19. dub 2016

Holky a chodite i na Pregnyl? O nem sme se s doktorem zatím nebavili...jak jak pujdu na kontrolu jestli semnou něco Clostik udela, tak se ho radeji zeptam.

blauen
19. dub 2016

@lussinka88 to jsme na tom stejně já včera povečeřela na co jsem přišla a v 8 jsem ležela už v posteli jak jsem byla unavená 😀

nita1984
19. dub 2016

@jitule007 moc moudrá z toho nejsem. Čekala jsem včera, nejpozději dneska pokles a MS. Místo toho včera trochu růžový hlen a teplota pořád nahoře

jitule007
19. dub 2016

@nita1984 tak to vypada hodne nadejne nee? Drzim palce moc🙂

lussinka88
19. dub 2016

@jitule007 nekdo chodi a nekdo ne...

lussinka88
19. dub 2016

@blauen ja horko tezko vydrzela do 10, ale od osmi jsem se futrovala 😃... Divim se ze jsem jeste nic nepribrala ale cekam ze z niceho nic tam bude +5kilo 😃

lussinka88
19. dub 2016

@nita1984 zkus test 😉

nita1984
19. dub 2016

@jitule007
@lussinka88 včera test negativní. Počkám do pátku

blauen
19. dub 2016

@lussinka88 tak to jsi na tom lépe já jsem přibrala od nového roku nejmíň 7 kg....to dělá ten prednison ještě k tomu

lussinka88
19. dub 2016

@blauen ja se toho prednisonu bala tak jsem zacala vic behat a zhubla jsem 3kila a zatim si to nejak drzim. Ale chute mam priserny

rejni
19. dub 2016

Holky tak já jsem z clostíku za ty tři cykly nepribrala nic.. Ale v prosinci jsem pila nosifol a šla jsem nahoru o 2 kila..a to se pořád držím nastejno. No nosifol byl výživný 😀

lussinka88
19. dub 2016

@rejni ja myslim ze ty chute mam po tom utrogestanu

jitule007
19. dub 2016

@nita1984 tak jestli to vydrzis az do patku tak si dobra 🙂

jitule007
19. dub 2016

@lussinka88 A stim pregnylem je vetsi sance?

rory_g
19. dub 2016

Holky, je možné hned po prvním dnu užívání Clostilu, že mě bolí (píchá) jeden vaječník? Zdá se mi to brzy, no beru dvě tabletky denně. Děkuju za vaše zkušenosti 🙂

michalelka
19. dub 2016

@rory_g já to měla stejně, tento cyklus jej beru poprvé.. teď jsem ho dobrala a vaječníky necítím vůbec.. asi se potřebují řádně nakopnout, tak o sobě dávají vědět! 🙂

rory_g
19. dub 2016

@michalelka děkuju, taky ho beru právě poprvé 🙂

michalelka
19. dub 2016

@rory_g on je to celkově nápor, aspoň víš, že se něco děje! 😉

rory_g
19. dub 2016

@michalelka jsem zvědavá, třeba se ten levej vaječník probudí, pořád jede jen ten pravej 🙂 Bereš k němu ještě neco? Jako vitamíny třeba? Nosifol nebo Inofolic?

michalelka
19. dub 2016

@rory_g tak vitamínové doplňky jím od začátku snažení, po ovu mám nasazený Duphaston.

nita1984
19. dub 2016

@jitule007 vydržím

lussinka88
19. dub 2016

@jitule007 u pregnylu mas jistotu ze ti ovu probehla a vis cca kdy

Strana