Chmýří na obličeji v těhotenství
Můžu se optat, jestli některá z vás nemá v těhu jakési chmýří na tvářích (kdyby nebylo ta jemné a světlounké, tak jsem normálně fousatá), i chlupy jinde na těle mi rostou úplně zběsile, nestačím se holit. Taky mi rostou chloupky kolem dvorců, to jsem dřív neměla. Jsem teď jak Ezau, zřejmě to dělají hormony... 🙄
ono sa vedia niekedy počas tehu zblázniť hormoniky...niekomu sa rast chlpkov spomalí, niekomu zrýchli .... a vraví sa, že ked rýchlejšie rastú chlpky, tak to bude chlapec 🙂 u nás júloviek, sa to viacerým tehulkám potvrdilo(čakáme chlapčekov) 😎
jj, mě se to taky stalo, měla jsem níormálně licousy 😀 a chlupatý břicho.. ale pak to nějak přešlo..
taky doufám, že to jednou přejde, jsem jak opice 🙂
tak to čekám kluka, normálně mám knírek a na dvorcích je to také mazec 😀
evi..moc by som ti priala toho chlapčeka 😉 lukáška, aj ja ho mám ako prvého na zozname 😵
innesko,
tahle miminka vyrostou a jednou nám budou oznamovat, že budeme prarodiče, uvidíš 😉 😉 😉
dopadne nám to dobře 🙂 🙂 🙂
evi, tak sa na to už moc teším, až budem babka 😀 ale najskôr chcem byť maminou 🙂
innesko,
no to ano.... ale maminka už přeci jsi, Paťko je v nebi, ale váš 😉 🙂
evi...to áno, som mamina, ale chcem byť maminou aj živého a zdravého dieťaťka...ale tentokrát to výjde a tento rok bude pre nás šťastný 🙂 9 je šťastná 😵
to z celého srdce doufám 😉 😉 😉
Jé, to bych brala- chlapečka! Manžel chce zase moc a moc holčičku (protože ví, že holčičky zbožňují tatínka 😵
ja mam to same, dokonce me manzel skrabal vcera na zadech, tak rikal, ze mi rostou chlupy na zadech 😀 . Skrabe me pravidelne, okamzite si toho vsimnul. Taky doufam, ze to vypada!
holky, ja pri klukovi chlupatela desne rychle, a ted u holcicky pohodicka - roste to pomaloucku 🙂
ale brisko mam ochmyrene zase, jen trochu mene nez s Davidkem
a nebojte, zmizi to
Ježkovy oči, to snad neeeeee, taky jsem chlupatá jako opice - světlé chlupy naa obličeji....jestli to budou dva kluci, tak si to hodím 🙂
ja mam brucho ako opica a bude to dievcatko, pri clapcovi sa uz v zime ani nebudem musiet obliekat 😀
Jé taky mam chlupatý břicho jako opička 😀 a jj čekáme kluka 😉 takže to funguje
pridavam sa! nielen ze som uz ako gula ale aj toto chi chi

mne take zacalo rast na bruchu,ale len na tom spodnom. uplne take jemne,ale dlhe chlpky. su sice skoro neviditelne,ale tiez som bola v soku,ze co to je... 😀 😝 😝 😅 😕
to bude tymi hormonmi. dufajme,ze to prejde. 😉