icon

Jak řešit nechtěné těhotenství?

19. kvě 2025

Zdravím , dnes jsem u dr zjistila že jsem těhotná ale nemůžu si miminko nechat . Uz mam dvě děti a těším se do prace , ikdyž by se to vse dalo pak je tu další problém s bydlením uz bych pak nemela kde bydlet . A u přítele nemam jistot ze spolu budeme …co mam dělat ? Jak probíhá potrat a kolik stojí ? 😔

lencaa11
19. kvě 2025

Záleží v jakem TT jste jde udělat ukončení práškem ( nemusí bejt úplně spolehliví ) cena do 4000kc cca podle nemcnice a pak umělé ukončení pod narkózou to je též podle tydne cca od 5000kc - 10.000kc ...

autor
19. kvě 2025
@lencaa11

Záleží v jakem TT jste jde udělat ukončení práškem ( nemusí bejt úplně spolehliví ) cena do 4000kc cca podle nemcnice a pak umělé ukončení pod narkózou to je též podle tydne cca od 5000kc - 10.000kc ...

@lencaa11 jsem úplně na začátku .

lencaa11
19. kvě 2025

Tak se domluvit s lékařem který postup doporučí ( jen u toho prášku počítat že to nemusí dopadnout dobře že odejde vše ) rozhodnutí je na vás ..

kakba
19. kvě 2025

Už se stalo. Co už. Co nejdřív k doktorovi a řešit s ním. Nic si nevyčítej. Já bych šla taky na přerušení.

autor
19. kvě 2025
@kakba

Už se stalo. Co už. Co nejdřív k doktorovi a řešit s ním. Nic si nevyčítej. Já bych šla taky na přerušení.

@kakba jeste se musim dostavit v pondeli na nejaky ultrazvuk a dohodnout vsechno . Dekuji za pochopeni .

autor
19. kvě 2025
@lencaa11

Tak se domluvit s lékařem který postup doporučí ( jen u toho prášku počítat že to nemusí dopadnout dobře že odejde vše ) rozhodnutí je na vás ..

@lencaa11 a obě ty variant musim být v nemocnici přes noc ? Nebo je to otázka hodin

lencaa11
19. kvě 2025

Prášek se podán v nemocnici za nějakou dobu se jde domů druhý den druhý prášek doma žena může začít silne krvácet a nemusí to dopadnout dobře je to buď a nebo ten druhý zákrok se dělá ráno je to otázka 20-30 min a odpoledne se jde domů a je 6 neděli

autor
19. kvě 2025
@lencaa11

Prášek se podán v nemocnici za nějakou dobu se jde domů druhý den druhý prášek doma žena může začít silne krvácet a nemusí to dopadnout dobře je to buď a nebo ten druhý zákrok se dělá ráno je to otázka 20-30 min a odpoledne se jde domů a je 6 neděli

@lencaa11 aha aha tak moc děkuji

fotbalistka3
19. kvě 2025

A nenapadla vás varianta si miminko nechat a dát mu krásný život u někoho,kdo po dítěti touží? Napište mi sz,řeknu vám více. Pomohli bychom vám v těhotenství,vyřešili všechny dokumenty.. s přímou adopcí už máme zkušenost.. budu moc ráda,když mi napíšete 🙂

fotbalistka3
Autor odpověď smazal
autor
19. kvě 2025
@fotbalistka3

A nenapadla vás varianta si miminko nechat a dát mu krásný život u někoho,kdo po dítěti touží? Napište mi sz,řeknu vám více. Pomohli bychom vám v těhotenství,vyřešili všechny dokumenty.. s přímou adopcí už máme zkušenost.. budu moc ráda,když mi napíšete 🙂

@fotbalistka3 napadá mě hodně věcí … vubec nevím co dělat . Uz to nezvládnu mít další dítě :/ možná ano ale ne za takove situace a všechno kolem . Potřebuji se odrazit

fotbalistka3
20. kvě 2025

Chápu,že jste v těžké situaci,ale určitě bychom vám mohli třeba nějak pomoci, podpořit... Na všechno se dá najít řešení. Co to alespoň zkusit rozebrat a zkusit najít cestu? Myslím,že s pocitem,že jste někomu dala život,se vám taky bude žít krásně, i když to teď může vypadat těžce..