Nečekané těhotenství přes tělísko. Co teď dělat?

medvidekpu2025
9. kvě 2025

Ahoj, potřebuju se asi trochu vypovídat a možná i poradit, ikdyž vím, že rozhodnutí je na mě 🙈. Nečekaně jsem otěhotněla. Přes tělísko. Jsem v 8. týdnu. Mě je 30, partnerovi bude 50. Přítel chce, abych šla na potrat. Pro mě je ta představa úplně strašná. U něj je hlavně problém, že nechce se mnou a mými dětmi bydlet. Mám už dvě holky, které nejsou jeho. Jediná varianta, pro něj snesitelná je, že budeme nadále bydlet odděleně, a jen se navštěvovat, jako doposud. Pro mě je to divné, pendlovat takhle s malinkým miminkem. Mě přijde nejschůdnější varianta rozejít se a zůstat s miminkem sama. Ale to nechci, to budeme trpět všichni. S partnerem se milujeme, jen prostě dítě do toho všeho nezapadá. A já mám vlastně strach, zůstat sama, co finance a to všechno okolo. Ale potrat, jen protože on nechce společné bydlení mi taky přijde moc. A vlastně ani nemám moc času na rozhodnutí, je to strašné 🙈

lujhu
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 Chlapa kterej nechce moje děti bych kopla do prdele a vůbec sním nebyla , ale vaše věc jestli vám to vyhovuje, to je sice hezký že se s přítelem milujete ale já bych nesnesla to že nemá rád moje děti tím bych ho nesnášela, ale každá ženská to má asi jinak postavený, jak se rozhodnete s dítětem který čekáte to musíte cejtit vy, ale pochybují že když nemá rád vaše děti že bude chtít svoje , myslím že to je takovej typ chlapa co chce jenom ženský a užívat si .

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@lujhu vůbec to není chlap, který chce ženský a jen si užívat. Je to starší chlap, který chce mít svůj klid a svůj prostor. O jiné ženské se nezajímá a tím jsem si jistá 🙂

lencaa11
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 on vás miluje 🫣 pardon co to je za ko....😠 Jako suk si udělat uměl a věděl že každá ochrana může selhat a teď vás pošle na potrat aby si mohl dál cakat pindíka 😆😆 to je láska otevřete oči proč svama asi nechce bydlet z lásky to nebude nejste jediná nebo chce jen sex na vašem místě zda vůbec nad tím přemýšlíte bych ho kopla do zadku debila

klokanka31
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 Jak můžeš milovat chlapa který chce potrat. Nechala bych si dítě a jeho poslala o dům dál.

krtcice
9. kvě 2025

Nikdy bych nešla na potrat kvůli chlapovi. Já když čekala třetí, tak manžel chtěl ať jdu na potrat, že dvě stačej a bla bla bla. Nešla jsem a jsem ráda. Samozřejmě po porodu byl z malýho poprděnej. No a manželství se po pár letech rozpadlo. Jsme rozvedený. Takže já bych ho poslechla úplně zbytečně a stejně by jsme pak spolu nebyli.

j.a.n.i
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 V tvem veku bych si dite nechala a s ditetem bych pendlovala pouze pokud by se mi chtelo, jinak at raci dorazit on. V mem veku uz by doslo na ten potrat, neb mi do věku tveho partnera moc nechybi.

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@j.a.n.i samozřejmě, tak by to bylo. Přes víkend jsem u něj, v týdnu hlavně podle jeho práce, kde zrovna pracuje. Ale asi si to neumím úplně představit, co to bude pro to dítě 😏

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@klokanka31 úplně normálně, jelikož tuto otázku jsme začali řešit asi 4 hodiny zpátky, jindy nebyl důvod se o tomto vůbec bavit 🤷🏼‍♀️

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@lencaa11 jakože, když oba partneři chtějí prostor i pro sebe a mít i svůj klid, a tím pádem spolu nebydlet, tak hned musí pichat jinde? Nebo jako, že poznám chlapa, za hodinu se k němu nastěhuju a už se od něj nehnu, aby náhodou nepichal i jinde?

j.a.n.i
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 S jednim miminem si to predstavit umim, to jsem byla furt nekde na cestach, neb me to doma samotnou nebavilo 😇 jak iz ditko zaclo být samohybné či až byly dvě, tak to uz tak jednoduché nebylo.

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@j.a.n.i no, jenže já už dvě děti mám. Holky mají 8 a 10 roků. Mají školu jinde, než on bydlí, mají svoje kroužky.

lencaa11
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 já teda čtu že nechce s vama bydlet a co je to za chlapa že řekne bez si na potrat to jste na tom tak špatně že i přesto co tady píšete tak ho bráníte jak kdyby byl pan božstva a co o takového čekat že si sukně jinde proč ne když vás má u zadele 🫣

klokanka31
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 Píšeš že s tebou nechce bydlet, tak předpokládám že jsi jen milenka, a těch může mít spoustu 🤷‍♀️

klokanka31
9. kvě 2025

@lencaa11 Aby to nebyl nakonec ženáč 😄

lencaa11
9. kvě 2025

@klokanka31 no tak to by byl gól ale zřejmě paní má může snů a proto vlastně oni se jen navštěvují 😀

gbp
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 ty to dítě chceš? nebo si to jen nedovedes představit? a co se zeptat opacne... budeš chtít dal být s člověkem, který tě poslal na potrat, o kterém jsi nebyla sama přesvědčená?

lencaa11
9. kvě 2025

@klokanka31 já se spíš divím že žena položí otázku tohoto typu a čeká že ji asi každý bude jejího 50nika závidět že vlastně je x ta v pořadí a ještě je někdo děsně dotčení že napíšeme svůj názor - jak to vidíme 🫣🤣

klokanka31
9. kvě 2025

@lencaa11 Jako já mám z mládí tolik zkušeností, že bych se nedivila už ničemu 😁 Když jsem poznala svého nynějšího manžela, pro jistotu jsem na druhé schůzce chtěla vidět občanku, jestli je fakt svobodný 😄
Navíc tady je mezi nima 20 letý rozdíl, takže opravdu vysoká šance že je jen milenka, jen o tom neví.

lencaa11
9. kvě 2025

@klokanka31 hlavně tohle nastevovaní a pak napíše nechce semnou bydlet není to skrze prostor to je největší kravina on má svůj věk a chce si hup hup kdyby ne tak se k tomu postaví jak na svůj věk chlap má a ne že se milují a pošlu ji na potrat mám v rodině super pár 🤣 ona 31 on 55 let manželé rok a maji 13 měs...dítě jeho 3 její 1 první a řeknu teda je je to vidět ten rozdíl ale sám řekl že by ženu neposlal na potrat a vzal to jak se patří podle něj svatba dítě a jsou ok ...

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@klokanka31 ženatý není, byla jsem u jeho rozvodu 🤷🏼‍♀️

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@lencaa11 braním ho z toho důvodu, že z něj děláte chlapa, který má pět milenek a chce jen sex. Tak to prostě není, to je vše 🤷🏼‍♀️

j.a.n.i
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 Tak predpokladam, ze ho zedy bud navstevujes s nimi nwbo v době, kdy jaou pny u otce, takže na tom by narozenim mimina nic nezmwnilo, ne?

j.a.n.i
9. kvě 2025

@lencaa11 Proc kravina, spousta lidi chce mit svuj klid a zejmena ve vyssim veku nemaji potrebu se sestehovavat.

prejeta_zaba
9. kvě 2025

No ty si sice nedovedeš představit pendlování, akorát ti trochu uniká ta hlavní pointa - budeš sama na 3 děti s chlapem na nic - chce klid a tebe jen pro zábavu, ne že se mu nakýbluješ na každý víkend se svištěma, navíc s miminem, nevyspalá, kojící…to je záhul i pro zdravé páry, natožpak takový. Vztah si myslím půjde velmi rychle do kytek ještě v těhotenství. Takže teď otázka, jestli zvládneš, obstarat 3 děti sama a nebo půjdeš na potrat. 🤷‍♀️

medvidekpu2025
autor
9. kvě 2025

@j.a.n.i přesně tak. Jsme spolu třeba pět dní v týdnu. Navstevujeme se i s dětmi, i bez. Nic by se nezměnilo, až na to, že bych neprevazela dvě děti, ale tři. Buď jsem já u něj anebo on u mě.

lencaa11
9. kvě 2025

@medvidekpu2025 tak proč zakládáte tuto diskuzi když máte doma jasno tak když chce vás tak proc vás ženě na potrat to je z lásky jako asi vás chápu máte pocit že ve svém věku vám ujíždí vlak a necháte si takového muže který ani vaše děti nechce a není vaše společné to je teda muž roku 😆 ...není co řešit až vám dá 12.000kc bez te na potrat a máte klidecek co resit

lencaa11
9. kvě 2025

@j.a.n.i ale paní píše že on nechce sníma bydlet ani u dětma není tam nic o prostoru a že ji posílá na potrat je taky ok hm tak každý má jiný vkus a pohled no na věc

me_druhe_ja
9. kvě 2025

Tady je průser v tom věkovým rozdílu no. Já narozdíl od ostatních nemám problém věřit, že tě miluje, že nejsi jen jedna z pěti milenek atp. Ale je mu 50. Už má děti odrostlé. A moc dobře ví, jaké je to mít malé dítě. Ten šílený kolotoč, nervózní ženská, únava, ztráta času pro sebe....a to prostě nechce. Už jen to, že mu vyhovuje nebydlet společně (proč ne, je to úplně v cajk 🙂)
Holt je to na tobě: buď potrat nebo budeš se třema dětma sama

jiss
9. kvě 2025

Já bych šla na potrat a chlapa kopla do zadku. Za mě takto nevypadá rovnocenné partnerství a dítě bych do toho nechtěla. Oddělené ložnice ano, bydlení ne.

ai30
9. kvě 2025

Chlapa, ktery za zadnou cenu nechce dite, ale na vasektomii samozrejme nepujde, protoze zena prece muze jit na potrat, ale nedaj boze aby mu nekdo sahl na kulky, tak toho bych okamzite nakopala do zadku. A sla teda na potrat. Ale nejdriv to nakopnuti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru