Je možné být těhotná i po příchodu menstruace?
Dobry den, chtela bych se zeptat zda je mozny ze jsem tehotna i po prichodu menstruace ta menstruace byla takova slaba a divala sem se na googlu a tam bylo ze pri tehotenstvi se muze objevit slabe krvaceni az spineni no ta menstruace odchazela a pak se zase vracela je to docela divny ale muze to byt tim ze jsem zacala poprvy uzivat HA a ze byla takova slabsi nebo to s MS jeste nemohlo nic udelat a jeste jsem si vsimla ze HA zpusobuje takove jemne krvaceni coz mam vcera jsem to mela zase vic a dnes tak trosku nahnedly no ale boli me trosku prsa a hlavne hlava ta mi tresti cely den na zadech hodne dole me boli jakoby krize nebo ledviny nevim presne co me boli ale jsem z toho docela zmatena nevim zda je to tou HA a nebo je mozny ze jsem tehotna jsem z toho jelen no tak se chci zeptat maminek ktery byly tehotne jestli meli krvaceli nebo MS neprisla vubec a omlouvam se tem kterym vadi ze zakladam diskuze na stejne tema no tady jsem se docela rozepsala a rekla jsem vse ma co potrebuju odpoved vic jich zakladat nebudu pokud to nebude neco vazny predem dekuji za odpovedi😉
@nevimjak_ Takže to, co ti tu napsaly, nejsou dobré rady? Že z hormonální antikoncepce mohou být problémy, jak popisuješ. Že chvíli trvá než si sedne. Bolet podbřišek může i z poklesu hormonů při 7denní pauze a pseudo-menstruaci. Mně před menstruací (neberu HA) bolí prsa neskutečně a podbřišek také. Těhotná nejsem ani náhodou, byť ty příznaky relativně odpovídají 😀
Spíš si vsugerováváš něco, co neexistuje. V komentech ti radí dobře, ty hledáš něco, co v tom není. Smeteš je ze stolu a označíš je jako toxické.
K vyloučení těhotenství opravdu stačí ultrazvuk u doktora, krevní testy v laboratoři (žádanka nebo samoplátce). Já bych doporučila spíše terapeuta a přenastavit hlavu.

@1pomnenka to si myslite ze je pro me problem zaplatit?