Kdy vám přestalo všechno smrdět?
Ahoj holky, chci se zeptat, kdy vám přestalo (a jestli vůbec) všechno smrdět? Jsem z toho už dost nešťastná, momentálně jsem 13+0 a pořád nemůžu jíst. Úplně všechno mi smrdí, jediné co mužů jíst jsou rohlíky, tak nějak rýže a ovoce 😖 když cítím cokoli jiného, navaluje mi a musím zvracet.. můžu očekávat, že to zmizí nebo si počkám až po porodu?
@ladyanne22 kolem 15tt...do teď to není ještě uplně ono, furt mě u některých vůní/pachů natáhne...z otevřené lednice mi taky natahuje. Ale už normálně uvařim i se najim. Vlastě od začátku 16tt už mám docela i chuťe 😅
To má každý trochu jinak, ale časem by to mělo přejít nebo se to aspoň zlepšit 🙂
@ladyanne22 Asi do toho 15tt jsem jedla jen suché rohlíky, nemohla jsem chodit nakupovat, doma otevřít lednici. Pak se to najednou začalo zlepšovat a brzy už jsem fungovala normálně jako před těhotenstvím.
Držím palce, ať to brzy přejde 🙂
@izzylka no doufám že už to bude co nejdřív nebo se zblázním, taaak dlouho už jsem neměla maso nebo normální jídlo 😖
@jaja01k asi tak nějak to mám teď, chudák můj chlap, za chvíli z něj bude taky vegetarián 😆😞
Já ještě v 18tt zvracela protože mi smrdelo strašně maso a chlap chudák do té doby měl bezmasá jídla 😃😃 a pak to přešlo, jinak mi přišlo že do té doby jsem taky nejedla nic protože všechno bylo špatně ..😃.kolem 20tt jsem už jedla snad vše co mi předtím smrdelo a hlavně mohla pit vodu, protože ta mi jinak taky dělala zle..tak držím palce ať to taky brzy přejde 😃☺️
Ja to mela trosku lepsi. Uvarit jsem mohla (s urcitym vypetim sil teda). Ale zase se me to do jiste miry drzelo dlouho, i kdyz je pravda, ze kolem 20 tt se to vyrazne zlepsilo. Ale napriklad chlap musel menit deodoranty cca co 14 dni, podle toho, co mi zrovna smrdelo, az do porodu...
@lilian2111
mala ma 3 a dodnes nemuzu jist to,co jsem v tehotenstvi jist prestala.
@lilian2111 tak mě by třeba vůbec nevadilo, kdyby mi vadila čokoláda už napořád 😁 to byl vždycky můj největší nepřítel při dietách. Takhle dlouho jsem nikdy půst s čokoládou neměla a ani na ní nemám chuť. A při stresech jsem jela jen čokoládu na střídačku s kafem, normální jídlo vůbec.. To se pak tloustne
Já teda nevím, mě to přestalo nějak cca 18-20.tt.. ale pak se to zase vrátilo.. jsem teď 28+4 a cítím se hůř než na začátku.. pachy, nevolnosti celý den, zadýchávání, všude všechno tlačí.. zlatý začátky a to jsem si myslela, že nic horšího už nepřijde😃
Přestalo to ne úplně kolem 4 mesice,ale mělo to výhodu,přibrala jsem jen do 8kg.
@ladyanne22 asi tě nepotěším, ale mě polovina věci smrděla až do porodu. I mléko :D.
@ladyanne22 po porodu 🤦🏻♀️ do té doby mísa nejlepší kamarádka, po porodu sice smrdělo, ale už jsem aspoň nezvracela
Jsem 30tt a modlím se, aby to přešlo po porodu! 🙏😑 Je to hrůza a všichni okolo mě jsou už na💩, protoze je to šíleně omezuje.. Jo, jsou to fakt děsný chudáci! 😒😄 Snad si po porodu dám zase maso, ryzi, vývar, omáčky,… 🙆♀️🤤🙏
@neliiinka
@ninanela
@tasimia
@priefi
@ivybee
Holka vy mě fakt děsíte, já už se chci konečně normálně najíst a normálně fungovat. Já ani nevím k čemu přirovnat ty smrady, hlavně to všechno smrdí úplně stejně...
Už mě i napadlo koupit si ten kolíček na nos, co používají plavci 😅 nezkoušel jste někdo? Třeba by to pomohlo 😆
@ladyanne22 Rozumím ti a soucítím s tebou.
Kolíček pro plavce jsem zkoušela, ale stejně mi nepomohl. 🤷♀️ Přeju hodně sil!
Já to tak měla celý 1. trimestr. Smrděla mi hlavně cibule a česnek, což bylo docela na houby, když to jsou jedny ze základních potravin při vaření 😄
@ellyem úplně přesně a já česnek taaak miluju a dávám ho všude 😫 a bez cibule je to taky blbý, když je všude 🤦♀️😅
@ladyanne22 A počkej, až porodíš. Já kojím, dala jsem si špenát, kde byl stroužek česneku a podepsala jsem si ortel dvou nonstop brečících nocí, kdy malého bolelo bříško 🥺
@ellyem tak na kojení si už navždy budu dávat bacha, u dcery jsem vypila pomerančový džus ještě v porodnici (tenkrát jsem to tak neřešila a ani nevěděla, že by to mohlo vadit) a komplet se mi osypala 😒 chudinka
@ladyanne22 Mně řekli hned v porodnici, že kyselé a perlivé nesmím :( Takže jedu doma jen vodu se sirupem a čaje.

@ladyanne22 Někdy kolem druhého screeningu a pak měsíc před porodem zase začalo...