Mám jít na potrat kvůli pubertální princezně?
Ahoj holky, nejak ve strucnosti. Mam chlapa ma 41 let. Ja mam 30 let. Mam syna ma 4 a pul let z predchoziho vztahu. On ma dve deti z predchoziho manzelstvi. Maji 17 a 15 let. Zjistila jsem, ze jsem tehotna. Vedli jsme dlouhe debaty proc si miminko nechat a proc ne. Ja nemam na to jit na potrat. Navic mam dite jedno a vzdy jsem chtela deti dve. Navic, my jsme vedeli co delame, takze pak ,,zabit” nejakou malou dusicku navic kdyz je to opravdu z lasky nechci. Milujeme se s pritelem fakt hodne. Jen se to proste stalo v nevhodny cas. Mame hypoteku na 30 let celkem velkou a rekonstruujm. Pro mimco vse mam jeste od syna, myslim, ze jsem pracovita, s penezma na tom taky nebudem nejhure si myslim, jen si nebudem uplne vyskakovat. Pritel ze zacatku byl nakloneny k potratu, ale nikdy mne na nej neposilal. Ted mam pocit, ze se dokonce tesi. Jsem teprve v 7 tydnu. Jeste se muze cokoliv stat. On to aktivne rekl svym detem, a mel hovor od sve byvale manzelky, ze jeho dcera to nedava to moje tehotenstvi, ze breci a tak. Muzou k nam kdykoliv prijet, dela pro ne prvni posledni, ale myslim, ze to uz prehani. Mam ted spatny pocit, ze jsem si dovolila byt tehotna.. a hoto taky mrzi. Ma 15 let a jeji hlavni zajem je jen skola. Kdyz je u nas jfe videt, ze na me hodne zarli. Opravdu nedelam zadne naschvaly ani problemy. Naopak se jich vzdy zastavam ale tohle mi proste v 15ti letech prijee ujete. Ja mela uz v 15ti kluka a jine zajmy, ale chapu, ze kazdy je jiny. Dokonce pritel kdyz neco doma u jeho ex rozbijou, tak tam jede to opravit.. byvala mu furt vola a on jejich rozepre musi rozsoudit. Jeho ex si udelala sve nove dite se svym novym manzelem ale ten je z cizi zeme, takze s nima bydli jen jeji mala a ten chlap ne. Co si o tom myslite vy? Klidne napiste, ze jsem krava. Chci vedet jen nazory ostatnich. Mam jit na potrat kvuli 15ti lete princezny?
@kolibricek36 no ale to je jedno ne to je prostě úplně jedno já mám taky samozřejmě partnera který má nějakou ex a bude vše divit to co nedávno se stalo to že ex odjela na 2 denní dovolenou a zapomněla dát andulkam jídlo a vodu no a jelikož společné děti jejich mají samozřejmě klíče tak můj přítel jel ke své ex a zvířátka nakrmil a já na tom nevidím nic špatného je to prostě normální nevidím na tom i špatnýho.
@hana_mikes tak na tomhle taky nevidim nic spatneho😉 mi vadilo, ze ona je doma a strasne si chce povidat. Taky byli na spolecne veceri prootoze slavili od dcery narozeniny. Byla jsem ta, co rekla at jde, pokud ji to udela radost, ze pujdou jako rodina a nemela jsem s tim jediny problem. Co mi ale neprijde normalni je, ze ona se chovala jakoby by se ani nerozvedli. Hrabala mu do talire atd. Tohle mi proste uz vadi.

@anonym_autor V tom případě je to horší než sem si myslela.. Vy ani nevíte co píšete a název příspěvku je dost jasný a to ani nemluvím o ostatním co jste psala. No slečnu lituju a vy se opatrujte.
@hana_mikes 😆😆nazev prispevku znel uplne jinak. Modry konik ho upravil.🤦🏼♀️Vim co pisu. Dekuji a mejte se krasne.