Mohou se nevolnosti v 1. trimestru zhoršit do zvracení?
Ahoj holky,
mám dotaz.. 🙂 už týden mě trápí nevolnosti (bez zvracení), nechutenství k jídlu, zároveň ale šílenej hlad. Pár dní zpátky se k tomu objevil ještě neustálý pláč. Jen se podívám na svého psa a brečim jak nějakej blázen. Momentálně jsem v 8tt.
Je možné, že se nevolnosti můžou ještě zhoršit a přejít až do zvracení nebo se to bude už uklidňovat?
V létě jsme o mimi přišli v prvním trimestru, tak jsem z toho trochu ve stresu. 🙂
Děkuju všem za odpovědi!
@luciejonsztova A jak dlouho vám ty nevolnosti trvali? 🙈 Vím, že to je individuální, jen mě to zajímá. 😊 Nějaké jídlo je peklo do sebe dostat. Takže jsem na rohlících, chlebu, jablkách a banánech. 😅🤦🏻♀️
@nechcizverejnit Přesně první trimestr, jak začal druhý bylo po. ☺️ Já vyloženě nechutenství neměla, takže jsem mohla cokoliv, akorát nemít prázdný žaludek no. 🙈 Jo, ale snědla jsem toho opravdu málo, během těch 1. třech měsíců jsem nenabrala ani deko. Teď budu končit druhý a už jsem to dohnala. 😂
Ale ten hlad je úplný psycho. Najim se a za 10 min ani ne mám zase hlad. 😅 Jen prostě na nic nemám chuť. Tak budu doufat, že mě to do měsíce taky přejde, protože to ráno a dopoledne je fakt peklo. 🤦🏻♀️
@nechcizverejnit ahoj, já jsem měla nevolnosti první dva měsíce, nesměla jsem mít hlad, takže malé porce, ale skoro pořád. Pak se to zlomilo a začala jsem zvracet, skoro pořád a po všem, vydrželo mi to do šestého měsíce. Jedla jsem převážně chleba s máslem a obecně sucha jídla. Všechno kašovité šlo hned ven. Za těhotenství jsem přibrala jen tři kila (teda tři vyzvracela a šest pak nabrala) a vše v pořádku 😁

Já měla nevolnosti, ale nezvracela ani jednou. Vždycky mě nevolnost přešla když jsem se najedla, zjistila jsem, že nesmím mít prázdný žaludek. Jedla jsem často menší porce a opravdu to fungovalo. Jinak po dvou nevydařených pokusech, jsem vlastně byla ráda, za takovéhle přiznaky, protože jsem se ukliďnovala, že hcg stoupá a nejspíš bude vše v pořádku. 🙈 Jinak vás moc nepotěším, ještě klidně můžou nevolnosti přejít ve zvracení. Přeju valm, ať to zvladnete, co nejlíp.