Strach z nechtěného těhotenství. Myslíte, že se to srovná?
Ahoj, chtěla bych se s vámi podělit o svoje pocity.
Je mi 20 mám přítele (24), oba jsme zaměstnaní máme dobře placenou práci, majetek.
V srpnu jsme se dohodli, že doberu platíčko HA a že se začneme snažit o miminko.
Včera večer mě vyhecoval ať si zkusím udělat jen ze srandy TT, no a byla tam slaboulinká čárka.
Hrozně jsem se lekla, v tu chvíli ve mě hrklo že žádné dítě nechci.
Ani dnes ráno to není o moc lepší myslíte že se to srovná?
@marlendyetrich Ahoj, jsem stejně stará jako ty a měli jsme to stejně.
Snažili se o miminko a vyšlo to cca po půl roce a pak nastaly deprese a strach.. do toho nevolnosti ale za chvíli to přešlo.. byl to jen ten prvni-dva měsíce a pak jsem si to užívala a teď mi tu spinká malej prďola😀 Myslím, že až to mimčo uvidíš na ultrazvuku tak se ti na to pohled změnil i pocity.. a když ne tak bych vyhledala odbornou pomoc
@klokanka31 Chtěli jsme oba moc, ale najednou se to ve mě trošku zachvělo.
@terkezz Opravdu to nechápu snažili jsme se oba to chtěli, máme kde bydlet, finanční prostředky. Nechápu proč se to ve mě tak změnilo.
@marlendyetrich je to nový a cloumaj s tebou hormony... byla jsem o maličko starší, když jsem plánovaně otěhotněla a tyhle pocity mě provázely i po porodu, celý šestinedělí... chvíli jsem byla nadšená a chvíli nešťastná... teď je malýmu velkýmu 9 a je to ten nejlepší parťák, kterýho jsem si mohla přát.. neboj nic, určitě to přijde 😉
@marlendyetrich Tak to bude jen hormonální změnou ☺ já to tak měla taky, čekali jsme na mimčo 12 let, ale jak jsem našla dvě čárky, najednou jsem si nebyla jistá...a je to trapný, ale já to měla na etapy celé těhotenství. Teď tu mám ale 15 měsíční princeznu a miluju jí nade všechno na světě. Až budeš mít miminko v náručí, budeš ta nejšťastnější na světě 😉
Být mámou je veliká změna a vlastně nikdy nevíš, do čeho jdeš. Strach z neznáma je úplně přirozený... Do toho nabíhá hormonální koktejl, který ti říká, že právě teď nejvíc potřebuješ mít "svoje jisté"...
To zvládneš 😉 . A blahopřeju 🙂 .
@cilkat Děkuji, trošku mi pomohlo to sem napsat. 🙂
Ahoj, je to úplně normální, neboj se. Měla jsem to taky tak. Akorát s tím, že mě doktor řekl, ze děti mít prirozene nikdy nebudu. Snažili jsme se asi půl roku (což není žádná dlouhá doba), ale stejně jsem z toho byla nešťastná.
Úplně přesně si pamatuju ty pocity, když jsem seděla na záchodě, na testu dvě dálnice a mě se hlavou honilo:” Doprdele, dite neee! Dyt ses sama dite, ty se o nikoho postarat nedokazes.” 😅 Teď je male půl roku, já ji miluju nejvíc na světě a strašně moc mě baví bejt mama ❤️
Ahoj.
Tak nějak podobně jsem to měla jako ty. Snažili jsme se rok. Můj chtíč byl natolik silný, že to nešlo. Po 8 měsíční pauze jsem při sexu dovolila chlapovi to ,,zkusit”. Šla jsem do práce a tam si říkala: Teď určitě budu těhotná a já nechci. Za 14 dnů později na testu dvě dálnice a clearblue 2-3 týdny. Měla jsem neskutečně smíšené pocity. Dokonce jsem si říkala, jestli vůbec chci s mým chlapem zůstat. Trvalo to do prvního screeningu. Od té doby bylo vše zalité sluncem a do dneška je. Máme 15ti měsíční holčičku, která je naše láska a dělá nám denně samou radost. Jsme krásná, zdravá rodina a můj chlap je nejlepší táta, jakého jsem si jen mohla vybrat.❤️ Bude to dobrý🍀 Budeš mít kus sebe, každodenní štěstí a nejúpřímnější dávku lásky každý den. Zvládneš to a máš se na co těšit! Protože tu kurňa stojí za to❤️❤️❤️

@marlendyetrich A tos nevěděla dřív jestli chceš/nechceš mimčo?