Těhotenské chutě na cheeseburgery z McDonalds
Ahojte, chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo má obdobné chutě jako já - mívám hroznou chuť na cheeseburgery z Mc Donalds, je to šílené. Nestravuji se tak každý den ale vždy při kontrole ke gynekologovi se musím na 2 cheeseburgery zastavit 🙂 🙄
Nechci moralizovat, ale... takovej humac!! 🙊🙊🙊 nedalo by se to nahradit nejakym kvalitnim burgrem z poradny restaurace?🙂
Když jsem byla těhotná taky jsem si občas zašla na cheeseburgery a někdy i na twistera z KFC 😀
já na těch cheesburgerech taky ujížděla :D se všema :D :D nevím... po porodu se to srovnalo :D Ale při nevolnostech to bylo jediný co šlo jíst :D
@anetka1701 přesně tohle mi potvrdila i kamarádka 🙂 často zvracela ale tohle v žaludku udržela
Tak ono se říká všeho s mírou, myslím, že když se tím člověk necpe každý den, tak to ničemu neuškodí 🙂
@helinkaaa po každé kontrole jsem tam mířila na chickenburger a zmrzku s karamelem, nevím co do toho dávají, ale nešlo to ovládnout 😂
Mne manžel obcas vozil KFC 😀
@petrasipkova1 ano přesně vím oč jde, já to mívám taky tak, ta chuť je natolik silná že jsem si to neuměla vymluvit 🙂 A když člověk 1x max. 2x za měsíc zhřeší, tak je to pořád lepší oproti těm maminám co třeba v těhotenství kouří 😠
Já je mám ráda i normálně 😉. Ale v těhotenství s mladší dcerou jsem na ně měla chuť v prvním trimestru každou chvíli... Bůh ví proč... toho hovězího tam asi moc není 🙂.
@helinkaaa Taky znám, ta šílená chuť nešla ovládat. Ale poměrně rychle jsem to začala řešit domácími hamburgery. Když si je uděláš sama, z čersvě namletého masa a celozrnných housek, tak myslím že o nic extra nezdravého nejde. Na hranolky máme takový horkovzdušný hrnec, do kterého stačí nalejt jen malá lžička oleje, takže to snad taky taková zdravotní tragédie nebude 🙂
Mi bývalo dost špatně za startu a Mc.jsem mohla. Naštěstí bydlíme na malém městě, tak jsem neměla moc příležitostí😃
já mám taky tyhle rychlé občerstvení naštěstídost z ruky, ale přiznám se, že v těhotenství bych snad vypila i olej z friťáku, jakou mám chuť na smažené...
Já jsem při prvním ujížděla na držťkové polívce a chillicheeseburgerech z burgerkinga, s druhým jen ty chillicheeseburgery, ale to bylo jen chvilku anšto to nedopadlo a na další su zvědavá, co bude. 😁
@helinkaaa to je ještě v pohodě já mám chuť na čínskou polívku a taky to.nejidám
Ty chutě jsou opravdu zajímavé - prostě takové ,,nezdravé,, věci ale člověk na to tu chuť prostě má. Ale myslím, že to je opravdu jen těhotenstvím, po porodu je hodně věcí jinak, co jsem tak četla.
Já byla na mekáči závislá ve druhým trimestru a to takový věci normálně nejím. Nijak jsem se neomezovala a prostě jsem si pro ně těch 20 kiláků zajela 😂. Ve třetím trimestru jsem je nemohla ani vidět v reklamě, jak jsem toho byla přežraná.
Jeee, ja mela.meka v tehotenstvi blizko a bylo.to v tehotenstvi.jedinne.slane.jidlo.ltere jsem potrebovala.:D
Jediné co jsem mohla na začátku těhotenství pozřít a udržet v sobě, byl Twister z KFC 😂.
Kamarádka měla z KFC kuře campylobakteriózu v těhotenství. A její manžel nedávno taky.
@helinkaaa To vůbec neřeš. Určitě nebudeš jíst 2 hambáče denně celý těhotenství. Já při druhým první 3 měsíce zobala brambůrky a slaný krekry skoro nepřetržitě (v práci) a pila colu. Jinak mi bylo blbě. Sice jsem na začátku pár kilo přibrala, ale zbylý 2/3 těhotenství se to zastavilo a malá je ok. Takže je fakt důležitý se nepřestat totálně ovládat, ale zase to s tím "zdravím" tak nepřehánět. 😉 Až budeš kojit, nebudeš moct jíst skoro nic (chutnýho). 😀
😀 když to není třikrát do týdne tak bych si ho dopřála.
Když jsem čekala třeťátko měla jsem hroznou chuť na smažený sýr v housce, taková prasárnička z mých pubertálních dob. A já ho nikde nesehnala, teď už frčí samý zapečený bagety, kebaby a kdeco jiného. Klasický hospodský smažák s hranolkama mou chuť nějak nedokázal plně uspokojit 😉 Asi jsem si potřebovala zakydat bundu tatarkou a kečupem 😉
Ja mela v prvnim trimestru silenou chut na cinskou polevku, kterou jsem nejedla snad deset let. No a snedla jsem jich tak 8 a ve druhem trimestru to preslo. Vubec bych to neresila ;)
Moje dcera třeba nepije Coca-Colu a v těhotenství , zvlášť na začátku, mohla snad je tu. 🙂 Možná proto má to dítě tak slaďoučké. 🙂

Ahoj. Já tedy nechodím na cheesburgery, ale vždy po kontrole zajdu do McDonalda na snídani. Za odměnu, že všechno dopadlo dobře. :D A myslím si, že pokud se tak nestravujeme každý den, tak je to jedno.