Těhotenství a strach z oznámení otci: Co dělat?
Ahoj, potřebuji se vykecat.
Zjistila jsem, že jsem těhotná. Dnes je to 7+0. MS jsem mela hodně nepravidelnou. Bez vyvolavacky jsem to poslední rok prostě nedostala. Bohužel jsem těhotná s člověkem, s kterým jsem se párkrát sešla, když jsme byli oba opilí.. Bojím se za ním přijít a říct mu, co se stalo. Je těžké si to přiznat, ale vím moc dobře, že mě nemá 2x v oblibě. Tedy aspoň ne ve střízlivém stavu.
Nic po něm nechci, ale zároveň si myslím, že by bylo správné ho o tom informovat aby se mohl rozhodnout sám, co a jak. Vím, že jako samozivitelka to budu mít hodně těžké
Takhle z venku, kdyz mam odstup, tak mi to prijde jako skvele reseni..v ramci neskvele situace. Klidne mu muzes rict, ze vubec v zadnem ohledu po nem nic nechces a nebude pro dite existovat. To se pro nej rovna tomu samemu, jako bys sla na potrat. A uplne ho vyskrtnout ze zivota...ty pratele.. to zalezi na tom, jak to cele mysleli a jak k tomu proreknuti doslo..ale vzhledem k tomu, ze to pro tebe hodilo na celou situaci ajsne svetlo a hned se muzes prizpusobit, tak mi to proste neprijde ciste zlo.. nicmene udelala bych z nich takovr ty kamarady odsud podsud, osobni veci moc nesverovat.... Jeee a ted se muzes tesit ze zazracnyho tehotenstvi, doufat ze bude podobny jen tobe 😄 a mas dost casu se pripravit na roli samostatny maminy, co nejvic se zajistit, dokud to jde... Moc fandim a tusim, ze maly/mala bude takovy ten skvely partak... Hlavne se nezahazovat s nikym, kdo si te nevazi... To radsi nic...
@cherie24 do rodného listů bych ho ani zapsat nenechala. Byla bych sama proti sobě. Největší strach má z toho, že by musel platit třeba 15 let dozadu. Ja po něm vážně nic nechci. Na potrat už vůbec jít nechci.
@vh1610 myslim si to samé, co přesně píšeš. Dekuju ❤
Když ho nezapíšeš do RL nemusíš a ním nic řešit. Moje mamka na mě byla taky sama a měla jsem krásné dětství a nikdy jsem nepocítila, že nám je ouvej, i když teď vím, že mamka to měla hodně těžké.
Můj otec je v RL, platil na mě alimenty, ale nezajímal se o mě vůbec. To byla fakt výhoda, že nemusela mamka s nikým nic řešit a vychovala mě po svém.
Tohle nepochopím. Proč spíš s takovým člověkem?A když už ti nevadí souložit s člověkem co tě nemá v oblibě proč si nevezmeš ochranu?

Tak máš čisté svědomí a aspoň znáš odpověď na otázku až se tě dítě zeptá kdo je jeho otec... A tedy ty nejlepší přátele bych asi ze života odstranila. Tohle není absolutně jejich věc.. Přeji hlavně zdravíčko a užívej si těhotenství