icon

Těhotenství bez příznaků. Je to normální?

26. čer 2025

Krásný den všem, jsem v 8tt a nemám žádné příznaky. Jen mě teda občas bolí prsa, jinak nic. Měla jste to nějaká z vás taky ?. Bojím se aby bylo vše v pořádku a hlavně miminko. Děkuji za vaše odpovědi.

jaja01k
26. čer 2025

Jasně, to je normální, spousta žen žádné příznaky nemá.

anezzka3
26. čer 2025

Šťastná to žena 😀 Pokud je na přehlídkách vše v pořádku tak neměj obavy. Jako ono se ti to ještě může nějakým spůsobem "vrátit" později 😅

martulka88
26. čer 2025

Já zhruba do 10 tt neměla příznaky. a v prvním těhotenství jsem neměl za celou dobu žádný příznak. Naopak ve třetím to byla "jízda"

reeeza
26. čer 2025

Chápu tvé obavy. Taky jsem je měla...ale lak se mi vše rozjelo a co bych dala za to, nemít nevolnosti, celodenní únavu atp..Užívej si to. Některé ženy to tak prostě mají a vše je v pořádku🙂

eliska1998
26. čer 2025

Jsem 9tt a jediné co mě trošku pobolívá je podbřišek jinak prsa nic nebolí 😀☺️

uzivatelkapetra
26. čer 2025

Obě těhotenství jsem byla úplně v klidu, jen to břicho rostlo (a to mám kluka i holku-pro pozdější spekulace o pohlaví).

osaka_9
26. čer 2025

Taky jsem v podstatě neměla žádné příznaky. Žádné ranní nevolnosti, žádné přehnané chutě, cítila jsem se celou dobu dobře. Jsem za to fakt ráda, protože vím, že to tak nemá každá 🙂

hennrietta
26. čer 2025

V prvním těhotenství, kdyby mi nerostlo břicho, tak do skoro 3. trimestru ani nevím, že jsem těhotná. A pak pohyby teda. 😄 Břicho, jako bych to měla každou chvíli dostat, mě bolelo celý 1. trimestr.

nel_ias
26. čer 2025

Buďte rády, holky. Já jsem polovinu těhotenství přetrpěla, pak se to zlepšilo a mohla jsem zase normálně fungovat. Radši bez příznaků, než ležet doma – to je ještě ten lepší případ.

mabs
26. čer 2025

Některé šťastné ženy to tak mají. Buď klidná.

janabotka
26. čer 2025

V takové těhotenství jednou doufám i já 😀

felis
26. čer 2025

Jo s dcerou jsem to tak mela... a dnes přinesla vysvědčení z druháku SŠ 😃 no, stress...
Zatímco v tomto těhotenství to byl mazec, ale ted uz lepsi, za 2 tydny rodim.

autor
26. čer 2025

Děkuji vám za odpovědi jste hodné❤️.

traveller007
26. čer 2025

Veškeré moje příznaky byly: nedostala jsem to, kolem 9tt jsem jeden den asi 4 hodiny měla žaludek trochu na vodě, některé dny mě bolela prsa (ale třeba jeden den jo, pak 2 dny vůbec), a pak mi kolem 20tt pomalu začalo růst břicho. Jinak nic. Syn má 6 měsíců a je to perfektně zdravé dítě 🙂

palja
26. čer 2025

Já jsem neměla žádné příznaky, až na to, že rostlo břicho.