Těhotenství bez příznaků. Je to normální?
Krásný den všem, jsem v 8tt a nemám žádné příznaky. Jen mě teda občas bolí prsa, jinak nic. Měla jste to nějaká z vás taky ?. Bojím se aby bylo vše v pořádku a hlavně miminko. Děkuji za vaše odpovědi.
Šťastná to žena 😀 Pokud je na přehlídkách vše v pořádku tak neměj obavy. Jako ono se ti to ještě může nějakým spůsobem "vrátit" později 😅
Já zhruba do 10 tt neměla příznaky. a v prvním těhotenství jsem neměl za celou dobu žádný příznak. Naopak ve třetím to byla "jízda"
Chápu tvé obavy. Taky jsem je měla...ale lak se mi vše rozjelo a co bych dala za to, nemít nevolnosti, celodenní únavu atp..Užívej si to. Některé ženy to tak prostě mají a vše je v pořádku🙂
Jsem 9tt a jediné co mě trošku pobolívá je podbřišek jinak prsa nic nebolí 😀☺️
Obě těhotenství jsem byla úplně v klidu, jen to břicho rostlo (a to mám kluka i holku-pro pozdější spekulace o pohlaví).
Taky jsem v podstatě neměla žádné příznaky. Žádné ranní nevolnosti, žádné přehnané chutě, cítila jsem se celou dobu dobře. Jsem za to fakt ráda, protože vím, že to tak nemá každá 🙂
V prvním těhotenství, kdyby mi nerostlo břicho, tak do skoro 3. trimestru ani nevím, že jsem těhotná. A pak pohyby teda. 😄 Břicho, jako bych to měla každou chvíli dostat, mě bolelo celý 1. trimestr.
Buďte rády, holky. Já jsem polovinu těhotenství přetrpěla, pak se to zlepšilo a mohla jsem zase normálně fungovat. Radši bez příznaků, než ležet doma – to je ještě ten lepší případ.
Některé šťastné ženy to tak mají. Buď klidná.
V takové těhotenství jednou doufám i já 😀
Jo s dcerou jsem to tak mela... a dnes přinesla vysvědčení z druháku SŠ 😃 no, stress...
Zatímco v tomto těhotenství to byl mazec, ale ted uz lepsi, za 2 tydny rodim.
Děkuji vám za odpovědi jste hodné❤️.
Veškeré moje příznaky byly: nedostala jsem to, kolem 9tt jsem jeden den asi 4 hodiny měla žaludek trochu na vodě, některé dny mě bolela prsa (ale třeba jeden den jo, pak 2 dny vůbec), a pak mi kolem 20tt pomalu začalo růst břicho. Jinak nic. Syn má 6 měsíců a je to perfektně zdravé dítě 🙂
Já jsem neměla žádné příznaky, až na to, že rostlo břicho.

Jasně, to je normální, spousta žen žádné příznaky nemá.