Těhotenství ve 42 letech. Zvážit interrupci nebo druhé dítě?
Jsem samozivitelka s šestiletým dítětem. Je mi skoro 43. Ex téměř neplatí a dítě vůbec nevida. Jsem na vše sama, nemám tady rodinu, mám jen matku která žije 170 km daleko. Jednou za tri týdny tam dítě vezu na víkend. Mám kamaráda s vyhodama, už asi 5 let. Nechce se angažovat, občas jedeme na výlet třeba, hraje si s mým dítětem a někam ho veme, ale nikomu mě v okolí neukazal, natož rodině. Myslím ze mi dost lze a mám pocit ze nejsem jediná koho má. Občas je na mě dost hnusny. Říká mi ze jsem stará atd- je mladší. Zjistila jsem, ze jsem s nim těhotná. Nechápu to, protože proběhl jeden sex tento cyklus a ještě jsem měla ms. O dítě které uz mám jsem se s ex musela hodně snažit. Navíc je mi skoro 43. Když “kamarádovi” volám, nezvedne to a prý určitě těhotná nejsem. Ale udělala jsem několik testu a všechny jsou pozitivni.. prý nemá náladu se mnou mluvit a žádné dítě nechce. Co se týká financí; mám občas problém vše sama Utáhnout i s jedním dítětem, ačkoliv byt je můj. Pracuji z domova a to jedine mi umožňuje zvládat peci o dítě. Je mi hrozne - zvažují interrupci. Od “kamaráda” se podpory asi nedockam a ani s nim už vlastně být nechci. On se mnou doopravdy vlastně být nikdy nechtěl. Co byste prosím dělaly na mem místě.. je to poslední sance mít druhé dítě, ale mám pocit ze bez pomoci rodiny a podpory partnera to nezvládnu. Už teď jsem často vycerpana a často nemocná..
@mimco Aha, já myslela, že se neznáme. 😂

@oveckaluky jakou pravdu tvl., mě jsi protivná ty osobně