Těhotná po potratu.

29. kvě 2020

Ahojte.
Neodsudzujte. Mam krasne dieta a zistila som ze som v tom. Predtym sme o babo prisli. Manzel o tom samozrejme vie. Peniaze ako take problem nie su muz celkom dobre zaraba mame dom atd. Mam strach co bude ak sa to nahodou skonci znova skor a nechcem to zasa prezit ☹ muz mi je oporou dal by posledne ale strach tam je stale. Som v 7mom tyzdni. Opytal sa ma ci chcem iat na potrat a ... nevedela som mu odpovedat. Chceli sme pre malu surodenca ale co sme prisli predtym o babo som chcela uz aby mala bola jedina nech to neprezivam znova.

krupka3
29. kvě 2020

Ted uz ale tehotna jsi, tak proc o potratu vubec uvazujes? Rozumim tomu spravne, ze bys jako sla na preruseni tehotenstvi jen proto, abys nahodou nepotratila? To mi moc nedava smysl...

sudylichozrout
29. kvě 2020

Eh, to fakt myslis vazne?

fafetka
30. kvě 2020

Promin ale jít na potrat protože mas strach ze znovu potratis fakt nemá logiku. Pokud je tvůj strach tak strasne veliký ze bys kvůli němu dobrovolně udělala tohle, možná jsi měla zauvazovat o antikoncepci. Žijeme v 21.stoleti😉 moc nechápu co cekas ze ti tady kdo napíše kromě toho ze si každý tak akorát poklepe na čelo

corry21
30. kvě 2020

Možná jsi měla napřed zpracovat ten předchozí potrat, než jsi znovu otěhotněla. Ten strach že se něco stane má každý, i ten co nepotratil, a ten co jo tak ještě víc. A jelikož už dítě máš tak víš že ten strach bude pořád nějaký. Potrat ničím ovlivnit nemůžeš, ale nechat si to vzít jen abys nemusela být ve stresu??

levandule_k
30. kvě 2020

Zvláštní logika, tak moc se bojím, že bych mohla přijít o dítě, že radši půjdu na potrat a přijdu o něj.

Tady bude hlubší problém, který by chtělo řešit s psychologem, teda pokud to zas není troll....

autor
30. kvě 2020

@fafetka chranili sme sa. A aj tak som tehotna. Manzel ma chape prezil si so mnou po potrate dost kde som ho posielala prec nech sa so mnou rozvedie ved ani dieta mu nvm vynosit a neodisiel. Ked som sa ho ptm pytala preco ostal ked som mu tak "nadavala" tak ze "v dobrom aj zlom" nepamatas? ... manzel je zlaty stale mi ukazuje ako zeny kt potratili maju zdrave deti ... ze ta mala dusicka chce k nam prist lebo vie ze som dobra mama atd.

Vcera som nad tym vsetkym rozmyslala a rozhodla som sa aj vdaka vam ze to skusime.

klokanka31
1. čer 2020

Musím říct že ti plně rozumím, zažila jsem si to samé-mimoděložní a pak potrat. U třetího jsem už nevěděla co dělat, psychika v háji-ale štěstí přálo, mimi jsme si nechali, a narodila se nám krásná holka.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru