Těhotná se ženatým mužem.
Zdravím všechny. Pročetla jsem si pár diskuzí a vím, že už se to tady řešilo a nakonec se budu muset rozhodnout sama, ale i přesto mě zajímá názor dalších lidí. Určitě mě hodně z vás odsoudí a já sama bych si nejraději nafackovala, že sem byla tak blbá a naivní. Ten náš "vztah" trval dva roky a měla sem ho opravdu ráda. Před pár dny jsem zjistila, že sem těhotná. Otec dítěte mě okamžitě bez váhání poslal na potrat a problém vyřešen. Já se, ale nedokáže hned takhle rozhodnout. Poslední dny ani pořádně nespím a nejím a přemýšlím co dál. Jestli si mimi nechat nebo ne. Nikdo se nic nemusí dozvědět a život jde dál, ale nevím jestli s tím dokážu žít. Když se na to dívám z praktického pohledu tak mi nedávno bylo 24 dodělala sem vysokou školu a pracuji teprve měsíc, i když něco našetřeno mám. Bydlím u rodičů, kde jsou, ale další 3 mladší sourozenci a místa moc není. Nevím jestli bych to zvládla, ještě když otec dal jasně najevo, že s ním nemám počítat.
@moncicacek1991
a co kdyz ji na zahrade pristane ufo nebo ji srazi auto?nebo prodela zanet a nebude moct otehotnet?riziko,ze ti zpackaji potrat je mizive.
@zelenaesmolda nic proti ale je to její boj její rozhodnuti její život ona musí vědět co ano a co ne
@moncicacek1991
vsak jo,ja ji nasilim na ten potrat prece netahnu 🙂
@moncicacek1991 nejakeho chlapa kvuli NEJAKYM penezum...promin,ale tohle me fakt rozesmalo🙂
@caverina to klidně mohlo
@zelenaesmolda to nikdo netvrdí ale některé reakce taky nejsou zrovna top tady
@moncicacek1991
no tak to je vec nazoru,neshodnes se s kazdym,me treba prijde mimo napsat,ze po nem nema chtit alimenty...
@moncicacek1991 nevidim duvod,proc by se mela vzdavat penez...nebyl to ulet ale dvoulety vztah...oba museli pocitat s rizikem..
@zelenaesmolda já neřekla ze ona to nemá chtít ale já ze bych to neudělala
@moncicacek1991
ale proc?copak ten chlap nenese zodpovednost za to dite?ona neni hermafrodit a mel se teda chranit ne?
@caverina taky se měli oba. Chránit když on je ženatý a ma rodinu a ona si chtěla užívat
Jak píšu a napisu to znova když on ten pan úžasný je ženatý a ona mlada a chtěly si užívat měli se chránit
@moncicacek1991
a on si nechtel uzivat? 😃
je to v prvni rade on,kdo ma byt zodpovedny prave protoze je zenaty a ma rodinu.
chranit se meli ale pokud otehotnela tak nevidim jediny duvod proc on by z toho mel vyjit bez nasledku a ona vsechno odsrat sama
Proto píšu měli se Oba!!! Chránit
@moncicacek1991 to urcite...a mmch...ja byt chlap,ktery ma rodinu a nechtel bych ji opustit,tak nespim s nikym bez ochrany...proc se o to vzdy musi starat zenska? A zvlast v tomhle pripade? Bylo v jeho nejvetsim zajmu se chranit...
@caverina a nepíší to snad psala jsem znovu OBA!!! On ze je ženatý a ona ze je mlada a vyhnout se takovým problémům
@moncicacek1991 tak ona uz za to plati...bud potratem nebo tim,ze bude na dite sama...tak at plati i on...
@caverina z vlastni zkušenosti vim ze to SOU pěkný svině ženatý chlapy takže je ted opravdu jen na ni co udělá
@moncicacek1991 no a tak prave proto by s toho nemel vyvaznout tak lehce...vedel ze riskoval..
Možná to ted vizni hnusne ale oba na tom maji podíl on ma velký problém a ona to same
@moncicacek1991
proc hned svine?
@zelenaesmolda jak píšu vlastni zkusenost
@moncicacek1991 jasne ze na tom oba maji podil...tak prave by meli oba s tim neco delat...
@caverina hele asi takhle ona je dost stara na to aby se rozhodla co udělá bud to ze si to nechá vzít nebo to ze to mimi přijde na svet a ona na něj bude sama a on si mel taky na to dávat velký ho bacha když s ni lezl do postele
@moncicacek1991
tak nerikam,ze je to andilek kdyz podvadi manzelku a vykasle se na tehotnou milenku ale zase hazet vsechny do jednoho pytle mi fer neprijde
@zelenaesmolda tak hold mám své zkušenosti a to nikdo nezmění
@moncicacek1991 jezisi...tohle prece neresim...jen me zaujalo to,ze ty by jsi po nem nechtela alimenty...
@caverina ne nechtěla PAC od takového radši ne
@moncicacek1991 tak jo🙂 no nic radsi jdu...nechci stratit i ten zbytek iluzi co mi o nas zenskych zbyl🙂

@zelenaesmolda otázka!!!! Co když ji doktor potrat zpacka a pak už šance nebude a později dítě bude chtít