Jak jste na sobě poznaly, že jste těhotné?
Myslím ještě před testem 🙂 poznaly jste nějaký změny?
@tyrisa viď 😀 Ale ona marie není hmhm jak to kruci udělala tolik holek se tu tak sanží a prd a ona to snad chytla s prkýnka 😀 Nebo prej spermije dovedou přežívat ve vlhku až 48 hodin říkal někde někdo už ani nevím kde ! Ale je fakt že mi kámoška jako malá říkala že jestli nemůže otěhotnět když se utře po bráchoi do osušky 😀 njn takové ty Bravíčkářské problémy 😀
ahoj holky...
snažíme se teprve první měsíc.... Snažili jsme se kolem ovulky.
Včera jsem to měla dostat - ale nedostala, ani dneska...
Mám takové trochu křeče v břiše (ale bolí to jinak než při MS), krkám skoro po každém jídle a bývá mi špatně ale hlavně večer. Začali mi taky padat vlas.
Dělala jsem si ráno test, ale vyšel negativní - myslíte že i tak můžu být těhu?
@eficenka já měla po HA taky problémy první rok jsem vůbec neměla pravdielnej cyklus měsíčky se dostavily kdy chtěli a pak vůbe a byla z toho cysta ,ale taky jsou případy , že holky začali schválně brát antikoncepci na měsíc a pak vysadili a hned byli těhu a moje jedna z nejlepších kamarádek otěhotněla hned po vysazení .........možný je cokoliv
já se zase cítím jak prostatik chodím čůrat docela dost moč je tmavší jako bych nepila ale piju šíleně 😅 jen už mi nechutná to co dřív ........nejedou mi chlabíčky a to jsem se mohla utlouct o coca cole nemluvě ! Ovšem ovoce to mi jede ještě víc ,ale mám pak šílené šťávy a ten pocit v puse je šílenej furt jím bobóny ale už fakt je mi znich na nic ,ale dlabu je vesele dál 😀 jako všechno mám na něco chuť sním to vyhodilabych to ,ale nevyhodím a za chvíly to jím zase a co je teda pravda běda vůni kafe
Heeej, mám další teorii.....píše to sem dívka, která se s kámoškama vsadila, že ta která založí diskuzi a bude mít nejvíc ohlasů vyhrává 😀 🙂 A tak to je 😎
@romca13 brala jsem HAK rok a 3 měsíce, takže ne moc dlouho 🙂
No uvidíme, kdyžtak si skočím k MUDr. Jako zklamání to brát nebudu, tak se aspoň budeme snažit dál !
Jinak jsem v 16-ti po velké gyn.operaci - mám už jen jeden vaječník, a proto jsem pečlivě sledovaná a měl by být uplně v pořádku !
@glock tak to je slečna fakt ubohá .........tady se snaží si holky poradit a ona dělá tohle no přeju jí aby narazila na takovouhle slípku až se o bejby bude snažit sama a bude se snažit něco odzvědět .........fakt moc tohle co dneska ty holky pitomý nevymyslí .......grrrrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠
Hehe monička ještě nepřišla ze školy? No počkáme na ten testík 😀
Neboj chtěla jsem tam jít ale měly zavřeno smůla že?
@monikachrudinova nečekané 😀
@monikachrudinova ještě jsi nám nenapsala, podle čeho soudíš, že jsi v 16 tt, od čeho to počítáš?
cau holky, musela sem sem nakouknout,dneska sem se jeste poradne nezasmala 🙂 🙂 🙂 😀

@effkaa Já jsem to měla stejné úplně jsem šílela jak to bolelo ☹