Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@werumka myslíš si, že podle hlenu, když byl pružný vodnatý, tak by mohla být ovulace ? Toho 9.7. ? 🙂 nějak mi teploty stoupají🙂 http://m.womenzone.cz/uzivatelka/Dasenka888?c=-...
@dasenka888 No, moc se mi to nezdá...ta linie nižších teplot se bere z posledních šesti měření před ovulací. Nejvyšší teplota za posledních šest meření určuje tu linii. A u Tebe těch posledních 6 meření určuje teplota 37,1. Což znamená, že jsi vlastně pořád pod linií, i když teplota stoupá. A to je na ovulaci blbost...Raději bych zašla k doktorce, na ultrazvuk, ať se podívá... takhle to spíš vypadá na nový cyklus. Ale Tys jen špinila, že? Co testy?
@werumka JoJo špinila jsem ve středu večer a ráno nic... A dneska jsem si dělala test a slaboulinka druha čárka, ale slabší než u tam toho předešlého testu....
@dasenka888 a od koho jsi měla ten test? používáš stejný? zkus si koupit ten digital Clear Blue.
@gass teď jsem měla ten mama test
je to divné, zkus jít k té doktorce. vezme ti krev a mrkne na tebe a budete mít jasno 🙂
@gass to půjdu, jenze mám teď v práci nařízené přesčasy a byla jsem ted celý týden v práci a ona tam zítra když mám volno není :(
@dasenka888 to je zákon schválnosti 😒 tak si o víkendu udělej další test a v příští týden si to domluv..
@dasenka888 No je to divné, určitě zajdi k doktorce, až to půjde. Může to být začátek těhotenství, ale může to být taky něco jiného a pak by to bylo zbytečné čekání. Test určitě udělej ještě další - zítra, pozítří.
@dasenka888 Jinak pokud bys měla tu možnost, tak si můžeš po práci nebo ráno skočit do laboratoře a nechat vzít krev na hcg jako samoplátce. Stojí to méně, než digitální test a je to o dost přesnější 🙂
@dasenka888 Obvodní může taky krev vzít. V té laborce je to akorát rychlejší.
@werumka tak zítra zajdu k obvodní 🙂
@dasenka888 Jj, udelej to, at vis. V tuhle chvili uz by melo byt v krvi neco znat, pokud se jedna o tehotenstvi 🙂
@nynus Díky, ms furt nic. Tak už fakt nevím, doktorka mi řekla, že když to do tří týdnů po vyvolávačce nedostanu, tak mám dojít...ale to je ještě další týden :(
@alenulkaaa tak uvidíš máš po vyvolavacce??? Takze čekám už dva týdny??? Chápu to správně tedy tak výdrž do doby co řekla dr a pak si tam dojdi je možný že si tehu pokud to i po vyvolavaccenedostanes ale jistota ke jistota
Ahojky holky, jsem tu nova a chci se zeptat, dneska jsem si dělala dva tehotenske testy a oba dva vyšly silne pozitivní, menstruaci jsem mela mít už před týdnem. Jinak me poboliva podbrisek, prsa a malilinkato spinim, zítra se chystám k doktorce na krevní testy, nevíte jak dlouho se ceka na výsledek a zda bych mohla byt opravdu tehotna? ;) Moc dekuji 🙂
ahoj holky, tak co je nového???? dnes byl náročný den, tak jsem se sem ani nedostala.
Jsem ko, ale ještě se mrknu na Sex ve městě a pak uvidím jestli půjdu spát. Děti už konečně spí. Dnes usnuli UŽ v 22hod. Což poslední dobou je nejlepší čas, jinak chodí později, asi mají prázdninový režim.
@dasenka888 mě se zdá, že ovu mohla být toho 9.7. dle teplot.... ale uvidíš, pokud ti vychází slabě pozitivní, to by tomu i odpovídalo, co se týče dnů po ovulaci, tak uvidíš zítra... at to dopadne!!!
@lencak80 něco je špatně... :((( je mi hrozně zle... Jdu si dát sprchu a poletim k obvodní.... Mám pocit , že mě něco šíleně bodá do podbřišku... :( nevydržím ležet ani sedět :( chytlo mě to v noci... :( Myslela jsem , že to zaspim :(
@werumka myslíš , ze by to mohlo být z toho gynexu ? Jinak jsem včera pila jen kopřivový čaj....: ((
val k doktorovi.. já si myslím ,že z toho Gynexu to být nemůže.
@dasenka888 ahoj drzim palce a dej pak vedet jak todopadlo ju
.@lencak80 jinak nic noveho ms uz prestava uz skoro nic tak konecne muzu zacit testovat ovu a koumat kdy bude ovulka ,jinak merite bz i pres ms ja jo a dva dny byla 36.4 a ted dva dny 36.2 to je normalni ne takle,myslim ze priste ji uz poznam z grafu kdyz my klesne na 36 tak dryhu den by se mela dostavit sem na to zvedava 😉
@nynus Tak jsem dostala injekci proti bolestem 🙂 a už je to o dost lepší 🙂 Jinak mi řekla, že vzhledem co jsem ke včerejšku pila a jedla, to budu mít zřejmě z Kopřivového čaje, že se to projeví jak komu, tak snad má pravdu a pořádně mě vyšetřila 🙂
@nynus tak mám nějaký nahnědlý výtok... A nevím z čeho :( zadala jsem si dneska ráno teplotu a najednou se mi nějak přerovnala ovulace :-O Od včerejška do dneška jsem měla brutální křeče do břicha... ☹

@nynus Uz jsi ho nasla, koukam 🙂 Ja vim, ze se dava ten lek podle ruznych standardizovanych predpisu. Ale je vzdycky lepsi, kdyz o tom vi lekar a treba v urcitou dobu koukne i na folikuly, jestli dobre reagujes a pripadne davkovani zvysi.