Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
Ahoj holky, tak tt na 10mIU bohuzel negativni asi se nedockam:( tak tam asi mimi neni
@martirr Ahojík,tak to mě opravdu mrzí ☹ a jak dlouho máš vůbec vynechanou ms? Vím,že tu psalo i spoustu holek co těhu byly ale test jim to ukázal až týden u některých dokonce až dva týdny po vynechané ms.Takže nic není straceno,každopádně je lepší nedělat si plané naděje a raději být mile překvapený když to výjde 🙂
Jinak u mě to po raním testu dopadlo takhle: první test 25.12, 27.12,.29.12 a 31.12 🙂
@pipinka http://www.maminkov.cz/tehotenska-kalkulacka/ koukni sem a zadej si datum poslední ms 😉 pod tím je vždy i text co se právě odehrává v tvém těle.Docela dobrá pomůcka 🙂
Tak to se mate, moc vam to preju, me ms meska zatim 7 dni tak mozna je jeste brzy
@pipinka no nemusíš 🙂 už jsem tu psala,že jsem tu četla i o holce co měla neustále sněhobílé testy,ještě i 14 dní po vynechané ms a přitom byla těhu.Ta hladina HCG je u každé maminky individuální. Já mám mít ms až zítra a už mám na testech pořádnou dálnici,to jsem měla i u prvního mimča.Ale tohle je spíš vyjímka.Každopádně to 7+0 je ideální,to už dr uvidí všechno krásně.Už by mělo být vidět i srdíčko 🙂
no já musím mít vždy něco extra 😎
Holky me se mota hlava obcas trosku a docela poboliva, jinak obcas citim podbrisek a vecer v posteli jsem mela takove pichani u pupiku, nevim co to ma byt kdyt tt porad negativni, zavidim vam ze se vam uz carka ukazala

ronyx@ Jojo ja vidim vse cerne, ale asi si nic nenamlouvam, byla jsem dost prekvapena kdyz jsem to nedostala, myslela jsem ze to u me bude na dyl nez otehotnim, a ty priznaky mi zacly az co se snazime o mimco, nikdy driv jsem zadne problemy nemela