Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂
@lzii ja ji delala z ranni, ale muzes kdykoliv behem dne.a ja si test musela objednat v lekarne
Já dělala 2 dny před očekávanou MS odpo a ukázal už +,ale jak jsem psala predtim-zalezi kdy by došlo k oplodnění, držím palce 🙂
@lzii ja bych do neho ty dve stovky nedala. Je to zbytecny. Navic je od hladiny hcg 50, tyhle jsou mnohem citlivější, maji vetsinou citlivost 10. Takze se muze stat, ze tehotna jsi, clear blue ti to neukaze, a budes se leda nervovat. Takovy stin na testu muze znacit zatim jen nizkou hladinu hcg.
Pokud chces investovat kolem dvou stovek, zajdi si radeji do nejake nemocnice na krev jako samoplatce. Vysledek budes vedet naprosto presne, bez dohadu do dvou hodin. Tam jsem chodila ja a je to to nejlepsi.
Ahoj ja nevím na čem sem a hrozně moc se toho bojím 😕 už je to 10 dni od de dne kdy jsme přítelem na to skočily , dříve jsem měla problémy a říkala jsem si že jsem neplodna , ale ted to bylo nečekány a neplánovaní , včera jsem zkoušela test a vyšel negativní 😒 , ale nevím zda to sou příznaky těhotenstva ,ale ukrutně mě piýcha břícho a bolej mne kozy a občas je mi zle , muže to byt vsugerované ? , asi jsem si moc brzo udělala test ?
@ellllll po 10 dnech je to teda sakra brzo !!!Jestli se i zadařilo ten den,tak počitej ,že tak 5-7 dni trvá ,než se uhnizi a pak se teprve vše začíná vyvijet ...a test ti těhu potvrdi nejdřive mezi 3-4 tt...Pokud nebudeš testovat s krve !!!
@ellllll jojo to mas hodne brzo na to 🙂 jen pockej do MS a az pak testuj 🙂
@janesafari jo ,,, 😎 ale, ja jsem nedockava tak to bude asi tym ...
@lzii A jakou má tento test citlivost?
@lzii to je skoda :( ale pokud to nedostanes tak urcite zajdi na gyndu jestli je vsechno v poradku
@gabriela_hurtikova 😎 oki dekuji
@andrrriiik citlivost je 25 mlU/ml... a na MS to vazne nevypada, zavolam na gyndu a domluvim se s ni jesti by se na me nekoukla 🙂
@lzii 31. DC by mi Clearblue ukázal totéž, já teď testovala 1 den před termínem MS (muž donesl testy a chtěl testovat) - nic. 32 DC byla slaboučká čárka a až 10 dnů po vynechání (kdy jsem měla v úmyslu testovat) byly jasné dvě čárky. Pár dní počkej a pokud nedorazí MS, tak si dojdi na krev, jak tu psala @marcela78. Je to jistější.
a to co mi je ? to stim souvisi ? to boleni bricha jako ked to mas dostat a moje porsi joko by melo explodovat pradavky ? .. koukala jsem na net co se o tom pise mi sutaci je to moc brzo abý se delo 😕 tak jsem asi rozbyty 😀
@ellllll tak ukazdeho to je jine i v jinou dobu.me treba vubec nic neni az do ted.ale prvni dva mesice me bolelo bricho jak pri MS
@somalicats Můžu se prosím zeptat jak dlouhý máš cyklus? Děkuju 🙂
@gabriela_hurtikova aha ,,,, me hrozne boli leva strana bricha nejvic po ranu , a mam obcas pocit na zvraceni , 😀 semnou se neco deje 😀 jen vedet co 😎 mozna to není ani tehotenstvi 😕
@ellllll taky to muzes mit vsugerovany :D ja to taky mela :D myslim ze to bylo v lednu no mela jsem vsechny priznaky :D a nic to nebylo :D ale treba budes tehu 🙂 jen na testy je brzo 🙂
@gabriela_hurtikova jj taky jsem o tom neco slysela ze to muze byt vsug,,, no uvidi se 😉
@lzii Aha,tak je možné,že ještě nemáš dostatečně vysoké hcg na citlivost 25 😉 No tu krev budeš mít nejjistější.Hodně štěstí 🙂
@andrrriiik
Tak doktorka koukala pre utrzvuk a prý tam něco je, možná váček, možná MS - porádne to pry nejde rozpoznat .. nicmene probehly odbery krve (vysledky budu mit po 14h) , a zkusime lázně ... takže to neni ani negativni ani pozitivni vysledek - musim pockat do odpoledne
@lzii Tak snad to bude pozitivní,vypadá to nadějně 😉
@jeeanetta 28 dnů
@somalicats děkuju, ja jsem dnes 27 dc a 2 dny mi zbývají do začátku ms, včera na testu s citlivostí nic a dnes jsem zkoušela clearblue, ale 25, kde na krabičce píšou že se dá testovat 4 dny před ms a opět nic. Měla jsi nějaké příznaky? Děkuji 🙂
@jeeanetta Ani u jednoho těhotenství jsem neměla žádné příznaky před MS, první 2 děti mám navíc neplánovaně, takže jsem ani nepočítala s tím, že bych zrovna mohla být těhotná. U druhé dcery jsem si dělala 2 dny před termínem MS test, protože jsem měla jít na jednu kalbičku a antikoncepci jsem už nebrala - test negativní, kalbička proběhla a pozitivní test byl až po víkendu, kdy mi bylo už divné, že mě bolí břicho a MS nikde. Třetí dítko bylo v plánu tak lehce - řekli jsme si, že by nebyl od věci sourozenec, a přestali jsme si dávat bacha, ale zase jsem nepočítala, že by to hned vyšlo - v den ovulace už jsem byla s děckama v Rakousku, takže sex byl 2 dny před odjezdem na dovolenou, pak jsem s dětma odjela a muž zůstal doma. A jediné, co bylo, ke konci dovolené jsem asi 3 dny lítala co hodinu na malou. Jinak nic. Blbě mi vždycky začalo být až tak týden po vynechání, tentokrát o pár dnů dřív. Jo, a ovulaci mám vždycky 13. - 14. den cyklu, takže i teď vím, kdy to bylo 🙂
@somalicats Gratuluji a tiše závidím, my se snažíme 5 měsíc, a sexujeme pořád, podotýkám nenuceně jen kvůli oplodnění a stejně nic. A jak jsem psala za 2 dny mám dostat ms tak to třeba vyjde, až raději nedoufám a beru to sportovně (nebo se spíš o to snažím)🙂

@lzii Nejjistější budeš mít z ranní,ale já dělala i odpoledne.I když jsem měla takového ducha jako ty,bylo u mě jedno,jestli jsem test dělala ráno nebo večer 😉