Měla jste některá problém s odloučením placenty?

nika166
29. črc 2014

Maminy, chtěla jsem se zeptat, zda-li jste některá měla problém s odloučením placenty při druhém nebo třetím porodu a krvácením a měla jste pak ještě děti ? a stejný problém i u dalších porodů ?

lv
29. črc 2014

Me se špatně odlucovala placenta poprvé i podruhé, vždy ji ze me tahali por.asistentky, doktori, pichali mi oxytocin, u druhého hrozili už narkozou, trvalo to pres 2h..pak mi pichali zas něco na vypuzeni sraženin a 2xdenne utz jestli tam kousek nezůstal a jestli jsou ty sraženiny ven. Velké ztráty krve byly.

spes2009
29. črc 2014

Mně se odlučovala špatně u prvního porodu, šla velmi špatně ven, ztratila jsem dost krve, bála jsem se, jak to bude u druhého porodu, bylo to ale úplně v pořádku. Takže u mne problém u prvního, u druhého ne, placentu jsem měla u obou těhotenství na stejném místě vzadu.

amabilis
29. črc 2014

Já měla problémy ve 12tt, kdy jsem potratila. Dostavilo se mohutné krvácení a rychlou jsem se projela do nemocnice. Následující těhotenství bylo v pořádku a placenta nepřirostla. Ale před porodem jsem byla na speciálním ultrazvuku, kde to kontrolovali a nezjistili žádný problém, takže jsem pak rodila už s klidnou myslí. Jinak jsem nikdy předtím s placentou problémy neměla a naštěstí ani potom.

romantika
29. črc 2014

mela jsem problém u obou porodu, poprvé ve mne sikulove i kousek nechaly. podruhe to zase tahaly silou. Sestinedeli mi pak trvalo 10 tydnu, poprvé 8 tydnu, tfuj tfuj. Trochu tomu nerozumim proc to delaj tak silou a hned ted a tak. Celkem mi to u toho druhého i desne vadilo a bolelo, fakt jsem mela pocit ze mi chtej vyndat i dělohu. Nakonec se ukazalo ze i byla spatna sama placenta a svete div se do porodu nikdo nic nepoznala a to jsem byla na velkych utz několikrát. tak i tak mam deti dve, myslim, ze to nemá na nejake další tehu vliv. Nevim spis jak by mohlo. Poprvé jsem mela placentu na zacatku vcestnou a casem se vytahla le byla dole, poddruhe jsem ji zase mela hodne hodne vzadu.

mili00
29. črc 2014

jo a u druhého to bylo i čištění tak na půl roku .... pořád samé injekce, tabletky, kontroly

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru